Skocz do zawartości

Windows 7 Ultimate MOD [x86-x64] v.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

próbowałem na wszystkich portach, mam modem z plusa i aplikacja plus Internet wyświetla nie można się połączyć z internetem, w menadżerze użądzeń modem jest, przy próbie utworzenia połączenia telefonicznego (w panelu sterowania ) nie wykrywa modemu

Wysłane z mojego Honor 4c przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

wszystko co miało w nazwie RPC uruchomiłem, restart i..... bez zmian, już zaczyna mnie to wkurzać.

Może to być wina że zainstalowałem system x64 a sterowniki zainstalowały się 32 bit?

w internecie nie ma sterowników na 64 bitowy system do tego modemu

Opublikowano

Brawo Ty! Jako jedyna na g drivie... zassane, obczaję po pracy, thx ! btw. muszę obczaić swój własny build, jakie narzędzia do tego polecacie ?

Opublikowano

System bardzo szybki ale nie wykrywa mi modemu usb :( a co za tym idzie nie mam internetu

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

dodaj + reset :) 

Opublikowano

Nadal nic :(

Dodawałem klucze ręcznie w regedit tylko nie wiem czy wartość klucza ma być szesnastkowa czy dziesiętna .

Jak wrzuciłem to co napisałeś do pliku z rozszerzeniem .reg to nie dodało kluczy więc dodałem ręcznie

Opublikowano

Mam pytanie?? Jak z wybudzeniem lapka po zamknięciu klapy?? Teściowa nie może odpalić go, zamknęła klapę i popodniesieniu klapy jest czarny ekran i cisza. Ktoś zna jakieś sposoby na to??

Nie wiem jak z Windowsem ale najprostsze pytanie a próbowałeś może nacisnąć Power ? (wiem że to dość proste ale lepiej się upewnić czy to zrobiłeś ).

A jak to nie zadziała to wyjmij baterię włóż i odpal normalnie :)

wszystko co miało w nazwie RPC uruchomiłem, restart i..... bez zmian, już zaczyna mnie to wkurzać.

Może to być wina że zainstalowałem system x64 a sterowniki zainstalowały się 32 bit?

w internecie nie ma sterowników na 64 bitowy system do tego modemu

Jeśli chodzi ci o Modem huawei lub podobny to podepnij go gdy odpalisz już PC wejdz w mój komputer i powinien pokazać ci się nowy dysk z jaką nazwą nie wiem u mnie to jest np MiFIMobile otwierasz klikasz autorun czy coś co tam bedziesz miał i powinno samo go zainstalować :)
Opublikowano

Wciskalem przycisk power, różne kombinacje klawiszy, wyjmowalem dysk twardy, pamięć i baterie, podpinalen na przewód, wrzucałem linuxa Ubuntu z płyty, Windowsa z pendrive próbowałem uruchomić i też nic. Jakiś inny pomysł??

Opublikowano

Dzialam na systemie 2 dni i nic.

Mam tez taki blad ze kompoter po restarcie nie chce sie do konca slaczyc i jest czarno niebieski obraz po restarcie przyciskiem mam do wybrania czy system ma sie odpalic normalnie i dopiero sie normalnie wl.

Opublikowano

Mam pytanie?? Jak z wybudzeniem lapka po zamknięciu klapy?? Teściowa nie może odpalić go, zamknęła klapę i popodniesieniu klapy jest czarny ekran i cisza. Ktoś zna jakieś sposoby na to??

Ja miałem podobny problem. Trzeba było wejść w BIOSA i przywrócić ustawienia domyślne. I poszło :)

Opublikowano

Witam. Trochę wstyd mi pisać ,ale nie mogę sobie poradzić z zainstalowaniem tego moda .

Przetestowałem na tym forum większość i nigdy nie miałem problemów z instalacją. Mod ściągnięty ,obraz wypalony na płycie dvd no i tu problem bo płytka nie startuje po uruchomieniu z kompa.W biosie cd/dvd ustawione jako pierwsze. Gdzie błąd,co robię źle? Widzę ,że inni zainstalowali więc problem u mnie. Proszę o poradę.   

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Ten temat został zamknięty..

Z powodu: Na prośbę autorki

Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś".

Pozdrawiamy zespół Winclub.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie