wriku Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 System bardzo szybki ale nie wykrywa mi modemu usb a co za tym idzie nie mam internetu Wysłane z mojego Honor 4c przy użyciu Tapatalka
m4s Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 Sprawdź bez przejściówek i każdym porcie USB - jeżeli laptop , lub w komputerze na MB. Wymuś wyszukanie ręczne.
wriku Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 próbowałem na wszystkich portach, mam modem z plusa i aplikacja plus Internet wyświetla nie można się połączyć z internetem, w menadżerze użądzeń modem jest, przy próbie utworzenia połączenia telefonicznego (w panelu sterowania ) nie wykrywa modemu Wysłane z mojego Honor 4c przy użyciu Tapatalka
m4s Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 sprawdź usługę TELEFONIA i ustaw ją na Automatyczne / of course usługi są w usługach/
wriku Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 Hmm dalej nic Wysłane z mojego Honor 4c przy użyciu Tapatalka
wriku Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 restart nie pomógł Wysłane z mojego Honor 4c przy użyciu Tapatalka
m4s Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 usługi Plug and Play i RPC (zależne ) uruchomione ?
wriku Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 wszystko co miało w nazwie RPC uruchomiłem, restart i..... bez zmian, już zaczyna mnie to wkurzać. Może to być wina że zainstalowałem system x64 a sterowniki zainstalowały się 32 bit? w internecie nie ma sterowników na 64 bitowy system do tego modemu Wysłane z mojego Honor 4c przy użyciu Tapatalka
m4s Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 A masz gdzie sprawdzić ten modem na innym komputerze?
wriku Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 Tak modem sprawny sprawdzałem na 2 laptopach jeden z xp, drugi linux mint Wysłane z mojego Honor 4c przy użyciu Tapatalka
SilverShai Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2017 Spróbuj z innymi sterownikami, nie tymi dołączanymi przez plusa tylko samego producenta. Kiedyś w ten sposób rozwiązałem problem z netem od plusa, że zainstalowałem inne stery.
ack Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2017 Brawo Ty! Jako jedyna na g drivie... zassane, obczaję po pracy, thx ! btw. muszę obczaić swój własny build, jakie narzędzia do tego polecacie ?
Mrs.K Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2017 System bardzo szybki ale nie wykrywa mi modemu usb a co za tym idzie nie mam internetu Wysłane z mojego Honor 4c przy użyciu Tapatalka [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] dodaj + reset
wriku Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2017 Nadal nic Dodawałem klucze ręcznie w regedit tylko nie wiem czy wartość klucza ma być szesnastkowa czy dziesiętna . Wysłane z mojego Honor 4c przy użyciu Tapatalka Jak wrzuciłem to co napisałeś do pliku z rozszerzeniem .reg to nie dodało kluczy więc dodałem ręcznie Wysłane z mojego Honor 4c przy użyciu Tapatalka
brucemajster Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2017 Mam pytanie?? Jak z wybudzeniem lapka po zamknięciu klapy?? Teściowa nie może odpalić go, zamknęła klapę i popodniesieniu klapy jest czarny ekran i cisza. Ktoś zna jakieś sposoby na to??
Gość Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2017 Mam pytanie?? Jak z wybudzeniem lapka po zamknięciu klapy?? Teściowa nie może odpalić go, zamknęła klapę i popodniesieniu klapy jest czarny ekran i cisza. Ktoś zna jakieś sposoby na to?? Nie wiem jak z Windowsem ale najprostsze pytanie a próbowałeś może nacisnąć Power ? (wiem że to dość proste ale lepiej się upewnić czy to zrobiłeś ). A jak to nie zadziała to wyjmij baterię włóż i odpal normalnie wszystko co miało w nazwie RPC uruchomiłem, restart i..... bez zmian, już zaczyna mnie to wkurzać. Może to być wina że zainstalowałem system x64 a sterowniki zainstalowały się 32 bit? w internecie nie ma sterowników na 64 bitowy system do tego modemu Wysłane z mojego Honor 4c przy użyciu Tapatalka Jeśli chodzi ci o Modem huawei lub podobny to podepnij go gdy odpalisz już PC wejdz w mój komputer i powinien pokazać ci się nowy dysk z jaką nazwą nie wiem u mnie to jest np MiFIMobile otwierasz klikasz autorun czy coś co tam bedziesz miał i powinno samo go zainstalować
brucemajster Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2017 Wciskalem przycisk power, różne kombinacje klawiszy, wyjmowalem dysk twardy, pamięć i baterie, podpinalen na przewód, wrzucałem linuxa Ubuntu z płyty, Windowsa z pendrive próbowałem uruchomić i też nic. Jakiś inny pomysł??
ceatyn Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2017 Dlaczego nie mogę aktywować tego systemu? Wszystkie Aktywatory juz sprawdzałem z tego forum:?
Mrs.K Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2017 Bo aktywator jest dodany jako addon podczas finalizowania ustawień się aktywuje
ceatyn Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2017 Dzialam na systemie 2 dni i nic. Mam tez taki blad ze kompoter po restarcie nie chce sie do konca slaczyc i jest czarno niebieski obraz po restarcie przyciskiem mam do wybrania czy system ma sie odpalic normalnie i dopiero sie normalnie wl.
Rogo Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2017 Mam pytanie?? Jak z wybudzeniem lapka po zamknięciu klapy?? Teściowa nie może odpalić go, zamknęła klapę i popodniesieniu klapy jest czarny ekran i cisza. Ktoś zna jakieś sposoby na to?? Ja miałem podobny problem. Trzeba było wejść w BIOSA i przywrócić ustawienia domyślne. I poszło
Zireveen Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2017 Mam problem: po wybraniu rodzaju sieci pokazuje się windows loader... no i tyle. Nie mogę ruszać myszka, animacja przycisków działa Czekam już 1h i to samo.
ceatyn Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2017 Ja miałem podobny problem. Trzeba było wejść w BIOSA i przywrócić ustawienia domyślne. I poszło Dalej mi sie tak dzieje + nie mam aktywowanego dalej.
brucemajster Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2017 Sprawa z laptopem teściowej wyjaśniona , padł mostek pólnocny
magdziniak Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2017 Witam. Trochę wstyd mi pisać ,ale nie mogę sobie poradzić z zainstalowaniem tego moda . Przetestowałem na tym forum większość i nigdy nie miałem problemów z instalacją. Mod ściągnięty ,obraz wypalony na płycie dvd no i tu problem bo płytka nie startuje po uruchomieniu z kompa.W biosie cd/dvd ustawione jako pierwsze. Gdzie błąd,co robię źle? Widzę ,że inni zainstalowali więc problem u mnie. Proszę o poradę.
m4s Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Na prośbę autorki Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi