Mrs.K Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 OPISBaza: Ultimate SP 1 [x86-x64]Dodane: 7zip HashCheck TakeownershipEx Tweaki Notepad2 Pełne prawa Administratora Zintegrowane: Poprawki ( bez szpiegujących ) Internet Explorer 11 DotNET, łącznie z wersją 4.6.1 Usunięte: Gadżety Większość dźwięków Windows Media Center Języki Klawiatury Język naturalny Gry Windows Defender Sterowniki (skanery, drukarki ) Easy Transfer Folder WINSXS ( kompresja, usunięty zbędny balast ) Tapety Motywy aero ( zostawiony domyślny ) Usługa raportowania błędów systemu Windows Usługa biometryczna Zip ( i inne śmieci ) Zrzuty: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jeśli podoba Cie moja modyfikacja oceń poniżej i kliknij strzałeczkę, motywuje mnie to do dalszej pracy. ============================================================================================================ Po ukazaniu się pulpitu, zresetuj PC ponownie. Pobieranie: Wersja x86 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wersja x64 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] thetiesto, geronimo, moszter and 1 other like this Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktorynek Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 Zaznaczam z góry, że nie wytykam błędów tylko staram się doradzić. Zintegruj NET 4.6.2, bo to jest obecnie najnowsza wersja. Zastanowiłbym się nad dodawaniem jakichkolwiek programów. Osobiście popieram i używam 7-zip, natomiast znam zagorzałych użytkowników WinRar i innych archiwizatorów. Notepad2, TakeownershipEx, Hashcheck - dobre, ale nie każdy używa. Tweaki i pełne prawa admina jak najbardziej, to jest realne usprawnienie modyfikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4s Posted February 1, 2017 Report Share Posted February 1, 2017 No no, Kasia tak się rozpędziła że aż w zieleń wpadła Gratulacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogo Posted February 1, 2017 Report Share Posted February 1, 2017 Czekam na x64 xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.K Posted February 2, 2017 Author Report Share Posted February 2, 2017 dodane Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemilemur91 Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Hej, zaznaczam ze jestem cialkowicie zielony w tych sprawach! Mam zamiar zrobic format i szukam systemu, czy ten nadaje sie? Rozumiem, ze mam scignac nagrac na plytke dvd, zrobic format, wlozyc plytke i zainstalowac system? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Hej, zaznaczam ze jestem cialkowicie zielony w tych sprawach! Mam zamiar zrobic format i szukam systemu, czy ten nadaje sie? Rozumiem, ze mam scignac nagrac na plytke dvd, zrobic format, wlozyc plytke i zainstalowac system? Możesz na płytkę do czego polecam UltraISO lub na pendirve poprzez rufusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemilemur91 Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Super, a czy po formacie i wlozeniu plytki musze wchodzic w bios i cos ustawiac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Super, a czy po formacie i wlozeniu plytki musze wchodzic w bios i cos ustawiac? Formacie ? Wypalasz płytkę ultraiso bootujesz z CDromu instalujesz system tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemilemur91 Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Chcialem zrobic format, postawic swiezy system. A gdy zainstaluje system bez formatu to nie zainstaluje mi sie on na tym co mialem wczoesniej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAPSEL1309 Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Chcialem zrobic format, postawic swiezy system. A gdy zainstaluje system bez formatu to nie zainstaluje mi sie on na tym co mialem wczoesniej? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.K Posted February 2, 2017 Author Report Share Posted February 2, 2017 czekam na opinie Link to comment Share on other sites More sharing options...
rysiuhelix Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Dzięki Kasi przede wszystkim udało mi się pierwszy raz ściągnąć obraz z Mega ./ dobra rada / . 64 Bit Win 7 zainstalował się bez problemów z nagranej płyty DVD . System działa szybko !!! / choć na starym dysku HDD 320GB SATA II 2,5" / . Start do postawienia pulpitu - 18 sekund !!! . Pamięci na biegu jałowym bierze - 720MB / dla porównania pełny Win 7 - 1360 MB / . Na razie wsio działa prawidłowo . Muszę wgrać sterowniki / Asrock H97 Pro4 , Core i5 .... / i podstawowe potrzebne mi programy do pracy . Dobra robota . Wielki SZACUN Moderatorze Kasiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogo Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Niestety ale nie umiem tego pobrać. Czy jest możliwość wrzucenia tego na jakiś normalny serwer?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Niestety ale nie umiem tego pobrać. Czy jest możliwość wrzucenia tego na jakiś normalny serwer?? Ja koledze pomogę bo pomocny ze mnie kret ! Pobierz ten programik [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ! Odpalasz go klikasz plus i wklejasz link który dodała Kasia w zależności jaką chcesz wersje 32 albo 64 okej i się ściąga Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaszekx Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Właśnie testowany system.Parę "drobiazgów" moim zdaniem ważnych. 1.Za dużo sterów wycięte 2.Można by użyć najnowszego obrazu do modyfikacji,na WU pokazało 53 ważne poprawki i 37 zalecanych (nawet z 2011,2013,2014 do 2016) 3.Opcja przywracania systemu skopana Nie żebym się czepiał,ale tak na szybko tyle uwag.Systemik dość szybko startuje,przyjemne dla oka:) Niemniej jednak KASIU jeszcze troszkę pracy przed Tobą.Daleko mu jeszcze do Win DreamOS - Extreme (x86-x64) v.3 Prezesa tego Zarządu. Pozdrawiam i nie zniechęcam do dalszej pracy . rafik45 likes this Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.K Posted February 3, 2017 Author Report Share Posted February 3, 2017 Właśnie testowany system.Parę "drobiazgów" moim zdaniem ważnych. 1.Za dużo sterów wycięte 2.Można by użyć najnowszego obrazu do modyfikacji,na WU pokazało 53 ważne poprawki i 37 zalecanych (nawet z 2011,2013,2014 do 2016) 3.Opcja przywracania systemu skopana Nie żebym się czepiał,ale tak na szybko tyle uwag.Systemik dość szybko startuje,przyjemne dla oka:) Niemniej jednak KASIU jeszcze troszkę pracy przed Tobą.Daleko mu jeszcze do Win DreamOS - Extreme (x86-x64) v.3 Prezesa tego Zarządu. Pozdrawiam i nie zniechęcam do dalszej pracy . Sterowniki tylko od skanerów i drukarek a przywracanie systemu jest wyłączone, dlatego wyskakuje błąd Link to comment Share on other sites More sharing options...
deejayadam Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 Cały czas mam problemy z pobieraniem z Mega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogo Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 Ja mam to samo. Ciągle mi pokazuje że archiwum uszkodzone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.K Posted February 3, 2017 Author Report Share Posted February 3, 2017 Zróbcie lewe konta na mega, zalogujcie się potem wejdźcie w link do pobierania i pójdzie bez problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmita4 Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 witam wszystkich mi pobrało bez problemów programikiem od kolegi TheStraightwielki szacun za pracę dla Kasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
deejayadam Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 Próbowałem już na wszystkie sposoby i dalej kicha , nie wiem co jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.K Posted February 3, 2017 Author Report Share Posted February 3, 2017 Jeśli ktoś ma ISO to proszę to wrzucić gdzieś a ja dodam do posta Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4s Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 Bardzo ładnie pobiera programem od @TheStraight Gdzie leży problem, @deejayadam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorgusek Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 Do pobierania z serweru MEGA, ze strony instalki.pl pobrać program [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] , zainstalować - zalogować się i wszystko OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deejayadam Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 utworzyłem konto , dostałem mail do aktywacji , ale nie mogę aktywować , cały czas pisze że konto nie jest zweryfikowane Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4s Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 @deejayadam Użyj tego programu od @TheStraight działa bez żadnych kont ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deejayadam Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 OK już poszło , zmieniłem adres mailowy , nie wiem czemu tak się działo , ale po zmianie poczty założyłem konto bez problemu . Sorry za zamieszanie i dzęki za szybkie odpowiedzi i porady. Ja już mam zainstalowany ten Windows 7 Ultimate MOD x64i jak narazie u mnie działa bez zarzutów , szybko i płynnie , no ale chciałem ten nowszy przetestować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.K Posted February 3, 2017 Author Report Share Posted February 3, 2017 OK już poszło , zmieniłem adres mailowy , nie wiem czemu tak się działo , ale po zmianie poczty założyłem konto bez problemu . Sorry za zamieszanie i dzęki za szybkie odpowiedzi i porady. Ja już mam zainstalowany ten Windows 7 Ultimate MOD x64 i jak narazie u mnie działa bez zarzutów , szybko i płynnie , no ale chciałem ten nowszy przetestować Ta wersja jest najnowsza Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamkon Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 Próbowałem już na wszystkie sposoby i dalej kicha , nie wiem co jest Już pisali o tym progsie ; użyj MegaDownloader 1.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts