Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym aby ktoś doradził jaki system pod starszy komp,i słabe parametry. Taki żeby League of Legends działało :)
I kilka programów. Proszę jeszcze o linka do systemu jeśli można. Teraz mam MX9 ale jakoś się nie sprawuje, zacina itp. pozatym gra nie działa :/

Parametry:

Procesor: Intel® Pentium®Dual CPU E2160 @ 1.80GHZ 1.80GHZ

RAM: 2GB

[Teraz mam 64bit, ale jednak bardziej chyba odpowiada mi 32]

Proszę o szybką odpowiedź :)

Opublikowano

[Teraz mam 64bit, ale jednak bardziej chyba odpowiada mi 32]
Proszę o szybką odpowiedź

64bit na 2gb ramu, amator samobójca ??

A tak serio tylko i wyłącznie 32bit, i pytanie xp, vista, 7, 8.1 czy 10 ??

Opublikowano

64bit na 2gb ramu, amator samobójca ??

A tak serio tylko i wyłącznie 32bit, i pytanie xp, vista, 7, 8.1 czy 10 ??

Najbardziej odpowiada mi xp lub 7 :D jeśli mógłbyś mi powiedzieć jaka wersja, lub polecić jakąś na której jest najlepsza wydajność :)

Opublikowano

Laptop Acer Aspire E1-531G

Intel Pentium 2020M DualCore 2.4 Ghz

4 GB Ram

GT710M

750 GB HDD

Windows 10 Pro Insider Preview 64 Bit - mulił zaraz na początku po instalacji po jakichś 20 minutach chodził płynnie.

Opublikowano

Tylko xp 32 bit + frameworki + optymalizacja rejestru + visuale i będzie ci działało jako tako league of legends. Mialem pentiuma 1.8 / 2.6 / 3.4 Ghz na s478 żadna vista seven i większe.. na każdym problem z systemem albo mulił albo gry chodziły makabrycznie. U ciebie kwestią jest dobór starych sterowników. Z systemów może 51 lite?

Opublikowano

Ten procesor na dzisiejsze czasy to antyk na wystawkę do muzeum. Nawet Win 7 nie instaluj, ja wiem po desktopowym E4500 (co powinien lepiej działać) miał ciężko troszkę z Win 7 przy 4GB RAMu a co dopiero laptop. 

Tak jak przede mną kolega powiedział - Windows XP, możesz tam sobie zainstalować chociażby MX RGB.

Opublikowano

Tylko xp 32 bit + frameworki + optymalizacja rejestru + visuale i będzie ci działało jako tako league of legends. Mialem pentiuma 1.8 / 2.6 / 3.4 Ghz na s478 żadna vista seven i większe.. na każdym problem z systemem albo mulił albo gry chodziły makabrycznie. U ciebie kwestią jest dobór starych sterowników. Z systemów może 51 lite?

Sorry mozesz jakiegos linka podac?

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Ten ostatni będzie z 32 bitowych? :) 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Ten temat został zamknięty..

Z powodu: Rozwiązany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś".

Pozdrawiamy zespół Winclub.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie