Jump to content

Logowanie do systemu

Recommended Posts

Guest ireczek38
Posted

Witam 

Mam takie pytanie czy to normalne ze logowanie do systemu dlugo trwa ? ogolnie system szybko sie laduje al ejak pisze haslo tp jesy zapraszamy i chwille to trwa 

Guest ireczek38
Posted

• denerwuje mnie ta 8.1 chyba wroce do 10 

Długo to ile? Powyłączaj niepotrzebne usługi, zbędne programy ładowane razem z systemem. Przeczyść system, sprawdź antywirusem. Sprawdź jak wygląda to bez hasła.

z autostartu wyłączyłem a samo logowanie trawa od 45 do 60 s

Posted

denerwuje mnie ta 8.1 chyba wroce do 10

Ja na W 8.1 dość długo pracowałem i przez ten czas robiłem wiele formatów i nigdy nie miałem takiego problemu z długim uruchamianiem się. U mnie na starym 9-cio letnim laptopie (dysk SSD) system uruchamiał się 17 - 20 sekund.

Są jakieś programy, które pokazują jak długo uruchamia się Windows i które programy czy usługi jak długo się wczytują, sam kiedyś miałem zainstalowany taki programik ale teraz nie pamiętam jego nazwy.

Guest ireczek38
Posted

Ja na W 8.1 dość długo pracowałem i przez ten czas robiłem wiele formatów i nigdy nie miałem takiego problemu z długim uruchamianiem się. U mnie na starym 9-cio letnim laptopie (dysk SSD) system uruchamiał się 17 - 20 sekund.

Są jakieś programy, które pokazują jak długo uruchamia się Windows i które programy czy usługi jak długo się wczytują, sam kiedyś miałem zainstalowany taki programik ale teraz nie pamiętam jego nazwy.

nie wiem czy to istotne ale przywrociem 8.1 z recovery wczesniej mialem 10 ale z w rejestrze, zj*balem