Gość ireczek38 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam Mam takie pytanie czy to normalne ze logowanie do systemu dlugo trwa ? ogolnie system szybko sie laduje al ejak pisze haslo tp jesy zapraszamy i chwille to trwa Cytuj
Hells Angels Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2017 Długo to ile? Powyłączaj niepotrzebne usługi, zbędne programy ładowane razem z systemem. Przeczyść system, sprawdź antywirusem. Sprawdź jak wygląda to bez hasła. Cytuj
martinii Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2017 U mnie długo to trwało przez dysk zmapowany sieciowy. Usunąłem i jest ok. @Tapatalk Cytuj
Gość ireczek38 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2017 denerwuje mnie ta 8.1 chyba wroce do 10 Długo to ile? Powyłączaj niepotrzebne usługi, zbędne programy ładowane razem z systemem. Przeczyść system, sprawdź antywirusem. Sprawdź jak wygląda to bez hasła. z autostartu wyłączyłem a samo logowanie trawa od 45 do 60 s Cytuj
Hells Angels Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2017 denerwuje mnie ta 8.1 chyba wroce do 10 Ja na W 8.1 dość długo pracowałem i przez ten czas robiłem wiele formatów i nigdy nie miałem takiego problemu z długim uruchamianiem się. U mnie na starym 9-cio letnim laptopie (dysk SSD) system uruchamiał się 17 - 20 sekund. Są jakieś programy, które pokazują jak długo uruchamia się Windows i które programy czy usługi jak długo się wczytują, sam kiedyś miałem zainstalowany taki programik ale teraz nie pamiętam jego nazwy. Cytuj
renatan Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2017 Glary Utilities 5 pokazuje i ma możliwość wyłączenia można tez naszym Odkurzacz-em Cytuj
Gość ireczek38 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ja na W 8.1 dość długo pracowałem i przez ten czas robiłem wiele formatów i nigdy nie miałem takiego problemu z długim uruchamianiem się. U mnie na starym 9-cio letnim laptopie (dysk SSD) system uruchamiał się 17 - 20 sekund. Są jakieś programy, które pokazują jak długo uruchamia się Windows i które programy czy usługi jak długo się wczytują, sam kiedyś miałem zainstalowany taki programik ale teraz nie pamiętam jego nazwy. nie wiem czy to istotne ale przywrociem 8.1 z recovery wczesniej mialem 10 ale z w rejestrze, zj*balem Cytuj
Hells Angels Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2017 nie wiem czy to istotne ale przywrociem 8.1 z recovery wczesniej mialem 10 ale z w rejestrze, zj***lem Na recovery był system dostarczony z laptopem? Możesz spróbować czystej instalacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi