szuwarek102 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2014 Witam wszystkich forumowiczów winclub.pl . Mam problem żeby skopiować cały dysk na drugi .próbowałem acronisem i easeus todo bacup klonowanie jest gotowe a jak chce uruchomić z tego drugiego dysku startuje normalnie widać logo a po chwili komunikat system windows napotkał problem i komputer zostanie uruchomiony ponownie.robił już ktoś z was klonowanie dysku z windows 8.1 jak tak to proszę o pomoc. Cytuj
provectus Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2014 nie prościej formata strzelic? ponadto były klony robione na tej samej konfiguracji sprzetowej? Cytuj
szuwarek102 Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2014 tak klony były robione na tej samej konfiguracji sprzętowej . Cytuj
provectus Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2014 cos źle ci sie klonowalo widocznie... Cytuj
szuwarek102 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Sklonowało się dobrze tylko że uruchomiałem go podpiętego przez usb .a teraz wyciagłem stary i włożyłem nowy i normalnie się uruchomił. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi