DrakePL Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 Witam, Ostatnio mam problem z ogromnym zamulaniem w windowsie 8.1 64 bit. Myślę, że system jest zbyt ciężki na mój sprzęt. Jaki system najlepiej zainstalować by szybko działał?
Mrs.K Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 Witam, Ostatnio mam problem z ogromnym zamulaniem w windowsie 8.1 64 bit. Myślę, że system jest zbyt ciężki na mój sprzęt. Jaki system najlepiej zainstalować by szybko działał? mam tego samego lapka win 10[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub 7[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Miastowy Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 Tylko czysty, jeżeli nie chcesz częściej formatów robić. Windows 7 SP1 (64bit) - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i zainstaluj sobie najlepiej Home Basic. Przynajmniej okrojony z zbędnych rzeczy. Chyba, że Home Premium jeśli zależy Ci na Aero.
VACek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi