Mati Blaster Opublikowano 20 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2016 Wgrałem to Recovery poprawnie i zamiast TWRP mam... to systemowe. W takim razie jak pozbyć się trójkąta z wykrzyknikiem na logo? Mój ojciec może być dociekliwy. Cytuj
juliazero Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2016 @Mati Blaster Odznacz autoreboot i wejdź ręcznie do recovery po instalacji Co do trójkąta to "Trinagle Away" od chainfire. • Tapatalk • Redmi Note 3 Pro • Cytuj
Mati Blaster Opublikowano 21 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2016 @Mati Blaster Odznacz autoreboot i wejdź ręcznie do recovery po instalacji Co do trójkąta to "Trinagle Away" od chainfire. • Tapatalk • Redmi Note 3 Pro • Niestety pojawił się komunikat "SuperUser access is needed but could not be acquired. Are you rooted and did you give permission?" Mój ojciec ma dostać nowy telefon Samsung Galaxy, obstawiam, że S7, A5, J5, S4 lub S5. A jednak dostał Sony XPERIA E5. Nie wspominałem o tym, że mieliśmy zamienić telefony? Ja miałem dać ojcu swój telefon, a on nowa Xperię. No i mam i jestem bardzo zadowolony Cytuj
rysiuhelix Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2016 Nie chcę zakładać nowego tematu więc tu przypinam . Proszę o pomoc w n/w sprawie - zgrania zdjęć z tel Samsung C 3050 . Potrzebuję zgrać zdjęcia z tel Samsung C3050 / ten rozsuwany / na komputer i zaczęły się schody , a mianowicie .Kabelek mam oryginalny . Po podłączeniu tel do komputera pod USB / port , przedni , tylny / to samo - identyfikacja urządzenia przez Win 7 - Unknown deviace ???Sterownik nie jest odnajdywany - przy Windows Update też .W myśl rad z sieci - instalowałem programy Samsung PC Studio i Kies - różne wersje - nie ma łączności z telefonem .Pakiety sterowników typu Samsung Device Driver i NIC .Po podłączeniu tel kablem pod USB komputera - mignie tylko na wyświetlaczu napis - Kabel USB podłączony lub przy wyjęciu - odłączony .Podłączenie pod komputer kablem USB - działa jak ładowarka - ładuje baterię telefonu .Zdjęcia są na pamięci Internal .Próby robiłem na stacjonarnym kompie - Win 7 , XP , Laptopie Lenovo i starym kompie z XP - to samo .Zależy mi bardzo na zgraniu zdjęć - są to bezcenne pamiątki ..... Cytuj
Miastowy Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2016 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Tu masz PC Suite pod ten telefon. A w ogóle pewnie musisz dać dostęp w telefonie na kablu. Cytuj
rysiuhelix Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2016 Tej wersji PC próbowałem - też nic . W telefonie w ustawieniach nie ma żadnej opcji jeśli chodzi o połączenie USB Cytuj
rysiuhelix Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2016 Gniazdo w telefonie ??? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi