Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Posiadam laptop Sony Vaio Fit15e o specyfikacji:
-procesor Intel Pentium 2117U

-grafika GF 740M

-4GB RAM DDR3

-HDD 500GB

Oryginalnie zainstalowany system to Windows 8 64bit. Jaki system mógłbym tu zainstalować? Na płytach posiadam: Win 98SE, Win Me,Win 2000 i XP.

Opublikowano

@M4T-w kwesti win10, miałem go zainstalowanego na tym lapku i ciał się okropnie, podobnie jak win8.

A Windows 2000 to system na którym najprzyjemniej mi się pracowało. Dlatego właśnie chcę go zainstalować, no i jest oryginalny

Opublikowano

w kwesti win10, miałem go zainstalowanego na tym lapku i ciał się okropnie

który build raczej nie najnowszy, poza tym przy instalacji w10 trzeba ręcznie sterowniki instalować i dobrze zoptymalizować system, na gorszych sprzętach instalowałem i chodziło aż miło :) 

Opublikowano

Hmmm "dyche" instalowałem ponad rok temu, z 2 tygodnie po tym jak wyszło bezpłatne uaktualnienie.

Zdaje sobie sprawę że win7 jest lepszy i lepiej wykorzysta potencjał komputera, ale po prostu go nie posiadam.

Opublikowano

A Windowsa 2000 dałoby radę zainstalować?

A bezpieczeństwo takiego systemu na dzisiejsze czasy, chodzi mi o przeglądanie internetu, jakie jest?

Opublikowano

Hmmm "dyche" instalowałem ponad rok temu, z 2 tygodnie po tym jak wyszło bezpłatne uaktualnienie

porównać dyche tą z przed roku do tej co jest teraz to jak porównać win 3.11 do xp :D 

Opublikowano
Zdaje sobie sprawę że win7 jest lepszy i lepiej wykorzysta potencjał komputera, ale po prostu go nie posiadam.

Pendrive lub płyta DVD, Windows 7 USB/DVD Tool, [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i działaj. Aktywacja za pomocą 7loader.

64 bit, pamiętaj.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Ten temat został zamknięty..

Z powodu: Rozwiązany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś".

Pozdrawiamy zespół Winclub.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie