Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Witam. Jako,że widzę że jest dostępny android 6.0 Marshmallow na Honor 5X,którego posiadam mam parę pytań. Mój telefon to : Honor 5X KIW-L21 Kupiony w Plusie aktualnie jest na gwarancji. Otóż w supportcie Huawei Polskim Na ich oficjalnej stronie nie ma jeszcze dostępnej wersji 6.0 Androida. Ale znalazłem w EN : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pytanie brzmi. czy mogę zaktualizować androida 5.1.1 na 6.0 z tego linku? Chodzi o zainstalowanie tego : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jestem ciekaw czy będzie dostępna wersja Polska w sensie język po update z 5.1.1 (Co mam teraz w polskim języku.) do 6.0 EN ( czy dałoby radę zmienić język na polski.) I czy aktualizując wersję polską 5.1.1 na 6.0 Angielską nie stracę gwarancji. Pozdrawiam
razor1995 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 W tym update powinien byc język Polski, Android jest interkontynetalny i ma w sobie wszystkie języki
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Czemu nie dali na polskiej oficjalnej stronie? Do tego przez HiSuite oraz HiCare ani przez aktualizator nie idzie aktu bo napisane jest,że jest najnowsza wersja Emui i andka a mam cały czas 5.1.1 Trochę nie poważne z ich strony Czyli rozumiem, że update nic nie ma z gwarancją? Bo to oficjalna aktu tylko,że angielska Dzięki za odp.
Gość Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2016 Telefon, dostał aktu do 6.0 pl Więc temat do zamknięcia.
k3vin Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Problem rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi