Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Witam, mam pytanko da się zarządzać telefonem Huawei po przez komputer np. przez program. Nie mam digitizera a zależy mi na usunięciu danych na nim i przywróceniu ustawień fabrycznych. Oczywiście połączenie kablem do komputera. Pozdro. Cytuj
piosylant Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Spróbuj podłączyć myszkę poprzez przejściówkę OTG. Jeśli telefon to obsługuje, na ekranie pojawi się kursor. Cytuj
MadDragory Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Cześć, Hmm a jak podłączysz telefon do komputera, laptopa to nie masz dostępu do swoich plików ? a przywrócić ustawienia fabryczne można z poziomu Recovery : Wiem że można smartfonem "sterować " komputer ale czy na odwrót hmm to nwm . Cytuj
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zrobiłem hard reset dzięki Plusik leci, temat do zamknięcia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi