Tarize Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Może mi ktoś pomóc z tym złomem?, tnie się tak, że nie da się normalnie nic zrobić tylko reset do ustawień fabrycznych pomaga na zaledwie dwa tygodnie. Chciałbym zrobić z nim cokolwiek żeby lepiej chodził i dodam, że jest na nim wgrany king user. Cytuj
CX3000 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Może mi ktoś pomóc z tym złomem?, tnie się tak, że nie da się normalnie nic zrobić tylko reset do ustawień fabrycznych pomaga na zaledwie dwa tygodnie. Chciałbym zrobić z nim cokolwiek żeby lepiej chodził i dodam, że jest na nim wgrany king user. ja ci sprzedam p8 lite za 700 zł jak chcesz Cytuj
Miastowy Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Chopecku, miałem L3 zwykłego i nigdy nie miałem z nim żadnego problemu - jak szanujesz, tak masz. Wszystko się da zrobić, tylko trzeba mieć trochę pojęcia o modyfikowaniu. Wgraj CyanogenMod'a i tyle, a jeśli chcesz stock ROM to tylko zROOTuj go i pousuwaj zbędne aplikacje (lista na necie, mi się nie chce szukać. Tego jest tyle ile włosów na głowie). Od razu telefon dostanie drugiego życia. ja ci sprzedam p8 lite za 700 zł jak chcesz A ja ShotX złoty, bez simlocka - 2 tygodnie używany - full komplet, gwarancja 23 msc. Wszystko na foliach, szkło na ekranie, drugie gratis i ETUI. Cena 950zł do negocjacji. Cytuj
Tarize Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Gdybym spał na $$ to bym kupił ^^, co masz na myśli pisząc "jak szanujesz tak masz" normalnie go użytkowałem p.s - Wymagane: Odblokowany bootloader i PhilZ Touch Recovery Bez tego się nie obejdzie yup? Cytuj
br4kus Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Dokładnie, nie obejdzie się poczytaj na necie, najlepiej na XDA, wszystkiego się dowiesz co i jak Cytuj
Tarize Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Jest jakaś kolejność co robić pierwsze? Cytuj
br4kus Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 wszystko jest w necie... bootloader, recovery, root, rom Cytuj
Tarize Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Co mam zrobić jeśli Super SU nie może zaktualizować "binary coś tam" Kij z tym super su, teraz mi nie chce działać w ogóle recovery które instalowałem 2 razy, pojawia mi się hipek androida i zaraz logo LG przechodzące do menu telefonu.... Zainstalowałem jakiś rom ale cyanogen za nic nie chce ruszyć, cały czas jest error status 7, do tego próbowałem fixa w którym się usuwa pare linijek z dokumentu i także nie działa... Cytuj
Tarize Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Ktoś wie czemu po instalacji kernela 1.2/1.4ghz nie działa tethering? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi