haker1983 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2014 Chcialem zapytac, czy jest mozliwosc grania w DOOM 3 po Lanie w win7x64, Z tego co dostalem info od google to, ze sa problemy z ta stara gierka, niektorzy uzywaja Wirtualnych XP, ale tam jest problem z OpenGl, i nie da sie to odpalic na full window. Proszę o pomoc, jezeli w ogole takowa jest, rozwiazanie jest oczywisice miec oba systemy xp i 7 ale nie oto mi chodzi. Dodajac protokół na siłe w win7 do karty sieciowej, niestety sie sypie cala konfguracja Cytuj
exe9812q Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2014 hamachi i powinno dzialac + patch Cytuj
tom-asz Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 Również polecam hamachi sam kiedyś tak grałem i było OK tylko trzeba mieć w miarę stabilne łącze żeby zbyt dużego opóźnienia nie było. Cytuj
haker1983 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 od razu pomyslalm o tym, mam konto na stronie, bardzo fajne rozwiazania sa jako admina, tworzenie sieci o zroznicowanej topologii, sprubuje na zasadzie VPN, ciekawwe czy wirtualna karta bedzie miala w zestawie stery do IPX,SPX pod 7-ke x64 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi