Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Pod specyfikacje podaną niżej będzie lepiej pasować Windows 7 starter modyfikacja od Mr.t czy Czysty bez aktualizacjami / bez aktualizacji.

Specyfikacja : CPU: AMD E-240 @ 1x1,5ghz

GPU: AMD Radeon HD 6310 

RAM: 2GB

Opublikowano

ja bym tu widział tylko xp ale pewnie niekompatybilny

Niestety ale mi się wydaje , że tak.. Cały czas przeglądarka zawiesza mi XP-ka.

XP - jeśli będą sterowniki. Jeśli 7, to na pewno nie Starter.

Czemu nie starter? Ja w żadnym systemie nie używam tych oryginalnych programów - a starter ma ich najmniej - chociaż sam jeszcze usuwam :).

Opublikowano

Spróbuj Win DreamOS - Extreme x86 v2. Jeśli masz czas spróbowałbym też Win 10 TH2 1511 Extreme 2k16 v.3, który na moim starszym sprzęcie zabierał mniej ramu niż windows 7.

Opublikowano

Spróbuj Win DreamOS - Extreme x86 v2. Jeśli masz czas spróbowałbym też Win 10 TH2 1511 Extreme 2k16 v.3, który na moim starszym sprzęcie zabierał mniej ramu niż windows 7.

Chyba kolega nie dotycztał - Piszę u góry - chcę tylko Windows 7 i tylko w7 bo on jest stabilny i do Just Cause 2 będzie się nadawał :)

Opublikowano

Chyba kolega nie dotycztał - Piszę u góry - chcę tylko Windows 7 i tylko w7 bo on jest stabilny i do Just Cause 2 będzie się nadawał :)

w takim wypadku osobiście poszedłbym w Win DreamOS - Extreme x86 v2.

Opublikowano

w takim wypadku osobiście poszedłbym w Win DreamOS - Extreme x86 v2.

Przeczytaj.. "

Witam.. Pod specyfikacje podaną niżej będzie lepiej pasować Windows 7 starter modyfikacja od Mr.t czy Czysty bez aktualizacjami / bez aktualizacji.

Specyfikacja : CPU: AMD E-240 @ 1x1,5ghz

GPU: AMD Radeon HD 6310 

RAM: 2GB

Tu chodzi o startera - reszty gó.. nie używam - skrypt mi wystarczy.. :P.

Opublikowano

Zrób Dualboota :P XP SP3 z łatkami do neta najwyżej i starych gier i 7 do nie wiem czego xD

Chciałbym XP ( właśnie go używam .. Tylko , że XP nie obsługuje DX10 :( a to szkoda wielka ) Więc tak , aby nie zakładać Tematu : System pod Just Cause 2 i inne gry - minimum. w7 ( czysty czy jakiś porządny kastrat ) 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Ten temat został zamknięty..

Z powodu: Rozwiązany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś".

Pozdrawiamy zespół Winclub.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie