phantom Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Witam, mam taki problem - pojawiła się jakaś aktualizacja w ustawieniach Lumii 535, ale podczas pobierania plików pojawił się błąd z informacją, że dostępne jest za mało miejsca. Więc podłączam telefon do PC żeby skopiować zdjęcia i filmy, wiadomo już że mało miejsca mam wolne w pamięci wewnętrznej: No więc wchodzę w 'Phone' i niespodzianka: Niestety w galerii telefonu nic nie mogę zrobić, bo nic się nie uruchamia, ani sklep, ani aplikacja zdjęcia. Jest może jakiś inny sposób na skopiowanie zdjęć? Cytuj
C9S Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 sprawdź czy nie masz w ukrytych plików Cytuj
VACek Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Telefon musi być odblokowany by przeglądać z niego pliki na pc Cytuj
phantom Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 ekran odblokowany, pliki ukryte ustawione żeby były zawsze widoczne Cytuj
Hells Angels Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 A jakiś program do zarządzania telefonem? Kiedyś były do Nokii - Nokia PC Suite i Nokia Suite nie wiem czy działają one na nowszych telefonach, ale są inne programy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi