mmaciek12 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Panowie pomocy w wyborze Poszukuję nowego telefonu, najlepiej używanego do 400zł. Zastanawiałem się nad: HTC One M7 LG Nexus Moje wymagania: Wyświetlacz max 5' (większy odpada, bo lubię obsługiwać telefon jedną łapką) Min. 1GB RAM Duża pojemność wew. pamięci min 16GB lub slot na MicroSD Przedni aparat Spore wsparcie sceny modderskiej To tyle, jeśli macie jakieś ciekawe propozycje to posłucham, jak nie to pasuje ideolo HTC Pozdrowionka P.S. Od biedy nawet S3 będzie dobry xD P.S.2 A może Xiaomi Redmi 2?
Hells Angels Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Poszukuję nowego telefonu, najlepiej używanego do 400zł. Zastanawiałem się nad: To chyba będzie ciężko znaleźć nowy używany.
mmaciek12 Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Dla mnie nowy, bo osobiście go nie używałem, ale używany przez kogoś. W ten deseń
m4s Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi