gDirt Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2016 Witam. Poszukuję nowego romu oraz " jak wgrać" ( ponieważ co do androida jestem zielony jak kapusta ) do mojego tableta Lark FreeMe 70.65 . Aktualnie jest na nim Android 4.0.1 Ice Cream Sandwich. Nie chcę aby to był jakis np. 6 Marshmallow czy coś . Wystarczy mi nawet 4.2.1 ( chociaż 5.1 Jelly Bean nie pogardzę )
Phobia Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2016 Nie sądze żeby podstał jakikolwiek ROM pod ten tablet, nie jest on zbyt popularny. Na XDA nie ma o nim nawet słowa. Na forum Android jest tylko Lark FreeMe 70.60
gDirt Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2016 Edit: Poszukuję Sposobu na root tego tabletu
k3vin Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2016 Tu masz oficjalną instrukcję instalacji [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nie wiem jaką wersję tam oferują. Temat z jakimiś problemami / opiniami: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tutaj jest niby 4.4.2 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nie wiem czy to nie jest ten sam rom co wyżej, ale więcej info i jakiś link do root'a, ale nie wiem czy działający: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wszytko lepiej przeczytać przed próbą wgrania.
gDirt Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2016 Dzięki , ale to aktualizacja , nie wgranie romu . znalazłem inny sposób. Temat do zamknięcia !
Rekomendowane odpowiedzi