m4s Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 Witam Czy możecie pomóc w dokonaniu wyboru smartfona z Dual SIM + dobra bateria? Budżet max 800-900 PLN. Informacje uzupełniające: Android Telefon ma służyć do ... telefonowania a nie do grania
Miastowy Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 dobra bateria Ciężko coś takiego znaleźć w tych czasach. Ale to zależy kto i jak używa telefonu. - Asus Zenfone 5 (miałem go w dualu, przyjemny telefon, nie zacinający się) - Huawei P8 Lite (jest wersja Dual i zwykła, ogólnie telefon spoko, ale męczący jest układ "menu", które jest na ekranie głównym) Jak coś mi się przypomni, to dopiszę. Edit: wkradł mi się błąd, Asus w Dualu nie miał LTE, zmyliło mnie z Xperią Z.
Miastowy Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 Kup sobie coś, co ma serwis w polsce. Ale patrzeć między obydwoma to wolałbym: Meizu
m4s Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Wybrany, kupiony Honor 4x. Kung Fu TapaTalk Master!
Rekomendowane odpowiedzi