ewenement2k Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Witam mam problem, ponieważ pobrałem teraz Microsoft Office 2007 ponieważ musze zrobić prezentację i jest problem Power Point mam w wersij próbnej i nie mogę nic zrobić, mógłby mi ktoś pomóc doradzić co mam zrobić, jest jakiś klucz aktywacyjny który mogę zdobyć za darmo? Pilne Cytuj
razor1995 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Pobierz to: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jest za darmo, w pełni zgodny z Microsoft Office, interfejs to kopia niemal 1:1 więc się połapiesz. Co do klucza - klucz = licencja. Jeśli jej nie masz, musisz zakupić, albo korzystać z alternatyw. Cytuj
ewenement2k Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Kolega już mi podał klucz którym aktywowałem pakiet office, dzięki wszystkim za pomoc ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi