Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie.

Co wybrac, zostawic win 7, hp czy aktualizowac do 10?

Komputer glownie wykorzystuje do gier net, ogolnie ma byc szybko i stabilnie, 

procesor- intel core i5 2500k/ 3.3GHz, z chlodzeniem spartan 1224

plyta- MSI P67-G45 B3

ram- 2x4GB DDRIII 1600MHz CL9 Kingston HX

zasilacz- OCZ stealthXstream2 600w.

karta-HD 6870

Dysk HDD pod koniec mies SSD

Dzieki.

Opublikowano

a moze masz jakis konkretny link do ciekawej wersji?

A ja powiem Ci tak aktualizuj do w10 i masz dwa systemy kosztem jednego w razie co zawsze wrócisz na w7

Opublikowano

Czyli wyrażenie zgody - by MS - robił co chce ?!

przykład;

3.jpg

fajnie zmontowane, ja siedze na w10 jako główny system już półtora roku i nie płaczę bo wiem co robię, znam zagrożenia tego systemu :) 

Opublikowano

Nie próbując samemu a słuchając tylko i wyłącznie opinii innych stajemy się swego rodzaju ignorantami :) Ja mówię niech zaktualizuje do w10 nie spodoba się niech wraca na w7 proste

Opublikowano

Takie cuda właśnie będziesz miał jak wybierzesz 7, bierz śmiało 10-tkę. To jest już coraz lepszy system. Choć polskiej Cortany to się chyba nigdy nie doczekamy :P od czasów Visty olewa się polskie rozpoznawanie mowy

Opublikowano

mialem jakos z 4-5 mies temu 10, doslownie dwa dni bo niektore gry jak fallout 4 mi gorzj dzialal na 10. Ale teraz pewnie juz 10 jest bardziej dopracowana, tylko wlasnie kolega polecil mi ta strone www to forum, mowiac ze fajne okrojone wersje i stabilne mozna tu zastac.

Opublikowano

mialem jakos z 4-5 mies temu 10, doslownie dwa dni bo niektore gry jak fallout 4 mi gorzj dzialal na 10

Pamiętaj o tym, że na każdym systemie nie będą gry identycznie chodziły, np. na 7 będzie więcej FPSów niż na 10 i po drugie liczy się też specyfikacja sprzętu jakby nie patrząc. Na danym sprzęcie chodzi wyśmienicie (powiedzmy Win 7), a drugi, np. Twój znajomy może mieć komputer na tych samych częściach (z 10) i może gorzej działać. Robiłem z kumplem już eksperyment, że stawialiśmy na swoje dyski 7 i 10 - u niego 7 wygrała, jeśli chodzi o ilość FPS, u mnie zaś 10.  ;) Na tych samych parametrach, tyle że ja na Lenovo, on na HP.

Opublikowano

fajnie zmontowane, ja siedze na w10 jako główny system już półtora roku i nie płaczę bo wiem co robię, znam zagrożenia tego systemu :)

to nie fake ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie