Skocz do zawartości
  • 0

Jak zainstalować Windows 7 na tablecie z W10?

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

I tam w menedżerze urządzeń już się nie pojawiły ponownie te sterowniki.

Spróbuj zainstalować to ręcznie czyli prawy na pliku ini i zainstaluj później ewentualnie restart [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

• 0
Opublikowano

Operacja ukończona pomyślnie, ale wciąż jest tak jak na screenie wyżej.

Kurczak i ja u siebie na tablecie wywaliłem w kosmos audio :D nie no trzeba zaraz znaleźć winowajcę 

P.S Dźwięk już działa, mimo że na pasku pokazuje że brak dzwięku, ale w menedżerze sterownik nadal był i tak jak pisałem usunąłem Realtek później intel i restart tabsa no i działa, muzyka grove lub wmp odtwarzają dźwięki 

• 0
Opublikowano

M4T.EUSZ

A tam w menedżerze urządzeń nie aktualizować tych sterowników od dźwięku? :D

Tak jak na twoim screenie pokazało że nie mam dźwięku odpaliłem menedżer tam był tylko Realtek z wykrzyknikiem usunąłem go restart taba i dźwięku nadal brak w menedżerze patrze już są od intela i realteka więc odinstalowałem najpierw realteka później intela i żadnego nie miałem, pamiętaj że podczas odinstalowania trzeba tam zaznaczyć żeby wszystko odinstalowało, restart tabka i dźwięk jest 

• 0
Opublikowano

Tak jak na twoim screenie pokazało że nie mam dźwięku odpaliłem menedżer tam był tylko Realtek z wykrzyknikiem usunąłem go restart taba i dźwięku nadal brak w menedżerze patrze już są od intela i realteka więc odinstalowałem najpierw realteka później intela i żadnego nie miałem, pamiętaj że podczas odinstalowania trzeba tam zaznaczyć żeby wszystko odinstalowało, restart tabka i dźwięk jest 

W porządku, działa dźwięk, napisałem to w edycji postu. :) Aktualizować te dwa sterowniki w menedżerze czy nie tykać?

• 0
Opublikowano

W porządku, działa dźwięk, napisałem to w edycji postu. Czyli aktualizować te dwa sterowniki w menedżerze czy nie tykać?

Zostaw nie aktualizuj bo sie wysypuje po aktualizacji