od7do10 Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2016 Jak zainstalować Windows 7 na tablecie z W10? Jest wejście na karty microSD i USB On-the-Go. Cytuj
0 dstjr Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 Teraz w ogóle nie ma dźwięku: I tam w menedżerze urządzeń już się nie pojawiły ponownie te sterowniki. Cytuj
0 VACek Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 I tam w menedżerze urządzeń już się nie pojawiły ponownie te sterowniki. Spróbuj zainstalować to ręcznie czyli prawy na pliku ini i zainstaluj później ewentualnie restart [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
0 dstjr Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 Operacja ukończona pomyślnie, ale wciąż jest tak jak na screenie wyżej.A jednak działa, uruchomiłem to jeszcze raz, uruchomiłem ponownie tablet i dźwięk działa. Jesteś Mistrz Cytuj
0 VACek Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 Operacja ukończona pomyślnie, ale wciąż jest tak jak na screenie wyżej. Kurczak i ja u siebie na tablecie wywaliłem w kosmos audio nie no trzeba zaraz znaleźć winowajcę P.S Dźwięk już działa, mimo że na pasku pokazuje że brak dzwięku, ale w menedżerze sterownik nadal był i tak jak pisałem usunąłem Realtek później intel i restart tabsa no i działa, muzyka grove lub wmp odtwarzają dźwięki Cytuj
0 dstjr Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 M4T.EUSZA tam w menedżerze urządzeń nie aktualizować tych sterowników od dźwięku? Cytuj
0 VACek Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 M4T.EUSZ A tam w menedżerze urządzeń nie aktualizować tych sterowników od dźwięku? Tak jak na twoim screenie pokazało że nie mam dźwięku odpaliłem menedżer tam był tylko Realtek z wykrzyknikiem usunąłem go restart taba i dźwięku nadal brak w menedżerze patrze już są od intela i realteka więc odinstalowałem najpierw realteka później intela i żadnego nie miałem, pamiętaj że podczas odinstalowania trzeba tam zaznaczyć żeby wszystko odinstalowało, restart tabka i dźwięk jest Cytuj
0 dstjr Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 Tak jak na twoim screenie pokazało że nie mam dźwięku odpaliłem menedżer tam był tylko Realtek z wykrzyknikiem usunąłem go restart taba i dźwięku nadal brak w menedżerze patrze już są od intela i realteka więc odinstalowałem najpierw realteka później intela i żadnego nie miałem, pamiętaj że podczas odinstalowania trzeba tam zaznaczyć żeby wszystko odinstalowało, restart tabka i dźwięk jest W porządku, działa dźwięk, napisałem to w edycji postu. Aktualizować te dwa sterowniki w menedżerze czy nie tykać? Cytuj
0 VACek Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 W porządku, działa dźwięk, napisałem to w edycji postu. Czyli aktualizować te dwa sterowniki w menedżerze czy nie tykać? Zostaw nie aktualizuj bo sie wysypuje po aktualizacji Cytuj
0 dstjr Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zostaw nie aktualizuj bo sie wysypuje po aktualizacji W porządku, dziękuję jeszcze raz za dużą pomoc. Cytuj
0 VACek Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 W porządku, dziękuję jeszcze raz za dużą pomoc. Sory za taką powolną pomoc, ale mimo wszystko polecam się na przyszłość Cytuj
0 dstjr Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 Sory za taką powolną pomoc, ale mimo wszystko polecam się na przyszłość Szybka, sprawna pomoc, taka to była pomoc. Bez twojej pomocy nie ogarnąłbym tego dźwięku. Cytuj
Pytanie
od7do10
Jak zainstalować Windows 7 na tablecie z W10?
Jest wejście na karty microSD i USB On-the-Go.
71 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi