levider Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 WitamMam Windows 8.1 by Mr. TKilka-kilkanaście razy dziennie wywala mi explorer.exe - strasznie irytujące zjawiskoWygląda to tak. Po kliknięciu OK ekran robi się niebieski dopiero po jakimś czasie wszystko wraca do normy.[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Dodam że na wcześniejszym systemie - win 10, było tak samo. Przeszedłem żeby uniknąć tego problemu, a tu bang.. ;xProszę o pomoc Cytuj
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Pobierz obraz jeszcze raz i zainstaluj na nowo Lub spróbuj tego Jak naprawić explorer exe. W menedżer zadań wpisz regedit. Potem folder hkey_local_machine Potem folder Software Potem folder Microsoft Potem folder Windows NT Potem folder Current Varsion Potem folder Winlogon Po prawej stronie jest aplikacja "Shell",otwieramy ją i wpisujemy tam explorer.exe Następnie "plik" "importuj" i "otwórz" i "anuluj" Potem otwieramy menedżer i w nowe zadanie wpisujemy explorer.exe Cytuj
levider Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 To brzmi dziwnie.. "Następnie "plik" "importuj" i "otwórz" i "anuluj"" Po prostu kliknąć wszystko po kolei? Cytuj
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 To brzmi dziwnie.. "Następnie "plik" "importuj" i "otwórz" i "anuluj"" Po prostu kliknąć wszystko po kolei? masz oryginał Jak to nie pomoże to ostatnia deska ratunku [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
levider Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zrobiłem tak i czekam na efekty Cytuj
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 daj znać czy pomogło, jak nie to szukamy dalej Cytuj
levider Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Już raz wywaliło, jutro zobaczę ten drugi sposób Niestety nie pomogło ;( Cytuj
levider Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zauważyłem, że błędy są różne.. tzn jest inna wartość tego pierwszego ciągu znaków Cytuj
rum69 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Witam.. od jakiegoś czasu mam podobny problem, ale w Win10, podczas włączania kompatura wyskoczy mi taki o to błąd po kliknięciu ok. wyskoczy jeszcze raz, a potem już nie, da się to jakoś naprawić? Cytuj
levider Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zobacz to kolego. A dla mnie ma ktoś jakieś rozwiązanie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi