Skocz do zawartości

Aplikacja sklep nie uruchamia się

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zainstalowanego windowsa 8.1 x64 niestety gdy chce wejsc do sklepu, pojawia się zielone tło z rysunkiem "koszyka" . Całość po chwili znika i pojawia sie pulpit. Jak to naprawić?

Gość FamaMusick
Opublikowano

Witam,
Problem jest obecny również u mnie, ale proszę sprawdź czy działają inne aplikacje (Mapy, Pogoda, Gry itp.).
U mnie nie działają te aplikacje też.
Problem występuje od tygodnia(około).
Byłbym wdzięczny jakby ktoś mógł rozwiązać nasz problem.
Pozdrawiam, FamaMusick. :) 

Opublikowano

Spróbuj użyć narzędzia prosto z M$ : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] . Tutaj opis rozwiązania problemu na stronie Microsoftu:  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

najlepiej samemu pod siebie zrobić 8.1 z aktualizacjami. :) lub ręcznie sobie zaaktualizować bo częste robienie modów dla wszystkich powoduje że chcemy szybko zrobić a czasami jesteśmy zmęczeni :)  i to dla tego błędy przy aktualizacjach.:) lub niedogranie czegoś powoduje problemy masz problem z tego forum pobierz sobie RTM 8.1 i po kłopocie.

Aktywację klucza zrobisz : Advanced Tokens Manager , bez konieczności aktywowania telefonicznie za każdym razem.

Opublikowano

a jaką wersję pobrałeś?

najlepiej samemu pod siebie zrobić 8.1 z aktualizacjami. :) lub ręcznie sobie zaaktualizować bo częste robienie modów dla wszystkich powoduje że chcemy szybko zrobić a czasami jesteśmy zmęczeni :)  i to dla tego błędy przy aktualizacjach. :) lub niedogranie czegoś powoduje problemy masz problem z tego forum pobierz sobie RTM 8.1 i po kłopocie.

Aktywację klucza zrobisz : Advanced Tokens Manager , bez konieczności aktywowania telefonicznie za każdym razem

TEMAT ARCHWALNY DOTYCZACY WERSJI Z GRUDNIA KTORA BLAD W NASTEPNYCH KJUZ TEGO NIE MA EHHHHHHHHHHHHHHH.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie