Skipper Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 Witam mam zainstalowanego windowsa 8.1 x64 niestety gdy chce wejsc do sklepu, pojawia się zielone tło z rysunkiem "koszyka" . Całość po chwili znika i pojawia sie pulpit. Jak to naprawić?
Gość FamaMusick Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2014 Witam,Problem jest obecny również u mnie, ale proszę sprawdź czy działają inne aplikacje (Mapy, Pogoda, Gry itp.).U mnie nie działają te aplikacje też.Problem występuje od tygodnia(około).Byłbym wdzięczny jakby ktoś mógł rozwiązać nasz problem.Pozdrawiam, FamaMusick.
razor1995 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2014 Spróbuj użyć narzędzia prosto z M$ : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] . Tutaj opis rozwiązania problemu na stronie Microsoftu: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Skipper Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2014 Pobrałem inną wersję windowsa 8.1pro i problem zniknął Sklep smiga aż miło:)
Gość jmtzs Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2014 najlepiej samemu pod siebie zrobić 8.1 z aktualizacjami. lub ręcznie sobie zaaktualizować bo częste robienie modów dla wszystkich powoduje że chcemy szybko zrobić a czasami jesteśmy zmęczeni i to dla tego błędy przy aktualizacjach. lub niedogranie czegoś powoduje problemy masz problem z tego forum pobierz sobie RTM 8.1 i po kłopocie. Aktywację klucza zrobisz : Advanced Tokens Manager , bez konieczności aktywowania telefonicznie za każdym razem.
Mr.T Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2014 a jaką wersję pobrałeś? najlepiej samemu pod siebie zrobić 8.1 z aktualizacjami. lub ręcznie sobie zaaktualizować bo częste robienie modów dla wszystkich powoduje że chcemy szybko zrobić a czasami jesteśmy zmęczeni i to dla tego błędy przy aktualizacjach. lub niedogranie czegoś powoduje problemy masz problem z tego forum pobierz sobie RTM 8.1 i po kłopocie. Aktywację klucza zrobisz : Advanced Tokens Manager , bez konieczności aktywowania telefonicznie za każdym razem TEMAT ARCHWALNY DOTYCZACY WERSJI Z GRUDNIA KTORA BLAD W NASTEPNYCH KJUZ TEGO NIE MA EHHHHHHHHHHHHHHH.
Rekomendowane odpowiedzi