devnull Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 Witam, mam mały problem. Mianowicie utworzyłem grupę domową, w której udostępniłem folder. Następnie, na drugim komputerze chciałem uzyskać dostęp do tego folderu, jednak system informuje mnie że nie może go znaleźć (błędnie wpisana ścieżka) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Co z tym fantem zrobić? Cytuj
exe9812q Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] uzywam tego zamiast domyslnego udostepniania w windowsie co do problemu moze firewall/antwirus ci blokuje Cytuj
tom-asz Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 Dajesz na folder i udostępnij potem wybierasz grupę domową. Na 1 kompie tworzysz grupę domową a na drugim musisz do niej dołączyć oba PC muszę być w jeden grupie. Jeżeli dalej nie działa to jak udostępniasz to zamiast grupa domowa daj gość. Udostępniasz bezpośrednio PC - PC czy za pomocą jakieś routera ? Jak za pomocą sprzętu to sprawdź jego ustawienia może coś blokuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi