marqku Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2016 Witam System Windows 8.1 Mam problem z aktualizacja sterownikow programem Driver Booster 3 Klikam aktualizuj jedna opcja po kilku sekundach pojawia sie monit program driver installer przestal dzialac Do tejj pory bylo ok Problem 2 o ile mozliwe w jednym temacie Ponadto Windows update przy aktualizacji ciagle tylko szuka i szuka,restartuje program i pojawiaja sie aktualizacjje jakies tam=klikam Aktualizuj ale ciagle pokazuje 0 byt zmienialam nazwe folderu SoftwareDistribution ale nic nie dalo
Hells Angels Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2016 Spróbuj wyszukać ręcznie sterowniki po identyfikatorze sprzętu, lub pobrać ze strony producenta (nie napisałaś tu jaki to sprzęt i jakie sterowniki chcesz instalować), programy typu Driver Booster nie zawsze dobrze je dopasowują. Co do WU to ile czasu czekasz? czasem trzeba dość długo poczekać.
marqku Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2016 To sterownik karty graficznej,jak wspomnialam do tej pory bylo ok WU szuka cos okolo 20-30 min Nadal to samo
VACek Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2016 CMD jako Administrator i wpisujesz: net stop wuauserv i klik Enter net stop bits i klik Enter Usuwasz wszystko z folderu SoftwareDistribution Wracasz do CMD i wpisujesz: net start bits i klik Enter net start wuauserv i klik Enter Odpalasz Windows Update i sprawdzasz aktualizacje.
marqku Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2016 Tak,tak znam to.. Ale nie wiem co tam na wywijalam,ale poszlo już wszystko Nie mniej podziekowanie sie należy,zwlaszcza ze dzis praca dla kolegi to wyzwanie nie lada hihihi ... upsss Pozdrawiam
VACek Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2016 Tak,tak znam to.. Ale nie wiem co tam na wywijalam,ale poszlo już wszystko Nie mniej podziekowanie sie należy,zwlaszcza ze dzis praca dla kolegi to wyzwanie nie lada hihihi ... upsss Pozdrawiam Daje rade Ale w razie co polecam się na przyszłość
Rekomendowane odpowiedzi