Gość Trex Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2016 Siemka Mam pytanie odnośnie paczki linux mint czy da radę ktoś złożyć paczkie ikonek na W7 chętnie zapłacę.
VACek Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2016 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
karol78 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2016 Czekaj ,Chłopie, nie rozumiem. Chcesz mieć ikony minta w W7 ? czy jak ? W windach ikony są w plikach .dll. lub z rozszezeniem .ico. Taką ikonkę możesz sam zrobić. za pomocą gimp-a, lub jakaś fotka czy obrazek zmniejszasz do rozmiaru 96x96, zapisujesz, potem zmieniasz rozszerzenie pliku z np: jpg na .ico. Ale po taki tjuning ? nie lepiej machnąc se minta na kompa.
Gość Trex Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2016 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Linki padły Czekaj ,Chłopie, nie rozumiem. Chcesz mieć ikony minta w W7 ? czy jak ? W windach ikony są w plikach .dll. lub z rozszezeniem .ico. Taką ikonkę możesz sam zrobić. za pomocą gimp-a, lub jakaś fotka czy obrazek zmniejszasz do rozmiaru 96x96, zapisujesz, potem zmieniasz rozszerzenie pliku z np: jpg na .ico. Ale po taki tjuning ? nie lepiej machnąc se minta na kompa. Oczywiście że chcę Linux Mina na Win7 i wiem że można to zrobić bez problemu
italo11 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2016 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Rekomendowane odpowiedzi