G77 Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2016 sorrki za oftopika , ale jaki tablet (8-10" do 700zl) polecacie aby spokojnie mozna testowac sobie wyzej wymieniona wersje win10 lite?
0 Gość g1925627@trbvm.com Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2016 sorrki za oftopika , ale jaki tablet (8-10" do 700zl) polecacie aby spokojnie mozna testowac sobie wyzej wymieniona wersje win10 lite? Zakładam że ten spokojnie da radę... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
0 koli84 Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2016 W tej cenie polecam CHUWI VI8 np któryś z tych [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]lub tanio do kupienia na aliexpress. Sam mam wersje ultimate i w tej cenie nie ma sobie równych. Ja dawałem 80$, jak dolar stał 3,3zł i powiem Ci że zarówno windows jak i android śmigają aż miło.
0 G77 Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Zakładam że ten spokojnie da radę... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 1gb ram to za malo , 2gb jednak bedzie ok W tej cenie polecam CHUWI VI8 np któryś z tych [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]lub tanio do kupienia na aliexpress. Sam mam wersje ultimate i w tej cenie nie ma sobie równych. Ja dawałem 80$, jak dolar stał 3,3zł i powiem Ci że zarówno windows jak i android śmigają aż miło. no czytalem o chuwi vi8 i vi10 , maja niezle bebechy a chuwi vi8 plus ma juz w10 i chyba taki trzaby szukac ?
0 koli84 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Vi8 Plus ma W10 fabrycznie wgrany, natomiast Vi8 ma fabrycznie W8.1, lecz nic nie stoi na przeszkodzie by go zaktualizować do 10. Można zaktualizować normalnie, poprzez update, a można również postawić na czysto z pendrive tak jak ja to u siebie zrobiłem, dodatkowo jak kto woli można wgrać samego Windowsa, albo samego Androida. Ja długi czas miałem samego Windowsa10, ale ostatnio wróciłem do układu W10+Android, bo córka lubi czasem pograć w gierki, a wiadomo, na Androidzie jest tego duży wybór. Dodatkowo mam kartę 64GB na pliki W10, wiec i tak miejsca pod dostatkiem. Był to mój świadomy zakup gdy szukałem tableta 8' do 1000zł (ten mnie kosztował coś koło 300zł ) i jestem naprawdę z niego zadowolony. Będe miał chwilę to będe chciał postawić właśnie na nim tego Windows 10 Lite:)
0 WinSxS Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Wyniesiono z tematu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
0 G77 Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 Wyniesiono z tematu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] podziekowal za przenosiny Vi8 Plus ma W10 fabrycznie wgrany, natomiast Vi8 ma fabrycznie W8.1, lecz nic nie stoi na przeszkodzie by go zaktualizować do 10. Można zaktualizować normalnie, poprzez update, a można również postawić na czysto z pendrive tak jak ja to u siebie zrobiłem, dodatkowo jak kto woli można wgrać samego Windowsa, albo samego Androida. Ja długi czas miałem samego Windowsa10, ale ostatnio wróciłem do układu W10+Android, bo córka lubi czasem pograć w gierki, a wiadomo, na Androidzie jest tego duży wybór. Dodatkowo mam kartę 64GB na pliki W10, wiec i tak miejsca pod dostatkiem. Był to mój świadomy zakup gdy szukałem tableta 8' do 1000zł (ten mnie kosztował coś koło 300zł ) i jestem naprawdę z niego zadowolony. Będe miał chwilę to będe chciał postawić właśnie na nim tego Windows 10 Lite:) hmmm , czyli w sumie mozna uzywke tego bez "plus" kupic i potem sie bawic ,czy model "plus" ma inne lepsze bebechy ? czy w razie zakupu cos mi podpowiesz co i jak ugryzc z instalacja nowego win10 moda
0 koli84 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 pewnie, chętnie pomoge jeśli bede potrafił.
0 G77 Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 ok bedziemy w kontakcie , a i moze i moj temat pomoze w wyborze innym tabsa z windows & android na pokladzie razem ps . zakup na alledrogo kiano slim tab pro 8 w dobrej cenie uzywka , wiec zobaczymy co i jak
Pytanie
G77
sorrki za oftopika , ale jaki tablet (8-10" do 700zl) polecacie aby spokojnie mozna testowac sobie wyzej wymieniona wersje win10 lite?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi