Jump to content
  • 0

Dobór tabletu z Windows do 700 zł

G77

Question

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Guest g1925627@trbvm.com

sorrki za oftopika , ale jaki tablet (8-10" do 700zl) polecacie aby spokojnie mozna testowac sobie wyzej wymieniona wersje win10 lite?

Zakładam że ten spokojnie da radę...

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

• 0

W tej cenie polecam CHUWI VI8 np któryś z tych [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]lub tanio do kupienia na aliexpress.

Sam mam wersje ultimate i w tej cenie nie ma sobie równych. Ja dawałem 80$, jak dolar stał 3,3zł i powiem Ci że zarówno windows jak i android śmigają aż miło.

• 0

Zakładam że ten spokojnie da radę...

1gb ram to za malo , 2gb jednak  bedzie ok

W tej cenie polecam CHUWI VI8 np któryś z tych [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]lub tanio do kupienia na aliexpress.

Sam mam wersje ultimate i w tej cenie nie ma sobie równych. Ja dawałem 80$, jak dolar stał 3,3zł i powiem Ci że zarówno windows jak i android śmigają aż miło.

no czytalem o chuwi vi8 i vi10   , maja niezle bebechy 

a chuwi vi8 plus ma juz w10 i chyba taki trzaby szukac ?

• 0

Vi8 Plus ma W10 fabrycznie wgrany, natomiast Vi8 ma fabrycznie W8.1, lecz nic nie stoi na przeszkodzie by go zaktualizować do 10. Można zaktualizować normalnie, poprzez update, a można również postawić na czysto z pendrive tak jak ja to u siebie zrobiłem, dodatkowo jak kto woli można wgrać samego Windowsa, albo samego Androida. Ja długi czas miałem samego Windowsa10, ale ostatnio wróciłem do układu W10+Android, bo córka lubi czasem pograć w gierki, a wiadomo, na Androidzie jest tego duży wybór. Dodatkowo mam kartę 64GB na pliki W10, wiec i tak miejsca pod dostatkiem.

Był to mój świadomy zakup gdy szukałem tableta 8' do 1000zł (ten mnie kosztował coś koło 300zł:) ) i jestem naprawdę z niego zadowolony. Będe miał chwilę to będe chciał postawić właśnie na nim tego Windows 10 Lite:)

• 0

Wyniesiono z tematu

podziekowal za przenosiny :)

Vi8 Plus ma W10 fabrycznie wgrany, natomiast Vi8 ma fabrycznie W8.1, lecz nic nie stoi na przeszkodzie by go zaktualizować do 10. Można zaktualizować normalnie, poprzez update, a można również postawić na czysto z pendrive tak jak ja to u siebie zrobiłem, dodatkowo jak kto woli można wgrać samego Windowsa, albo samego Androida. Ja długi czas miałem samego Windowsa10, ale ostatnio wróciłem do układu W10+Android, bo córka lubi czasem pograć w gierki, a wiadomo, na Androidzie jest tego duży wybór. Dodatkowo mam kartę 64GB na pliki W10, wiec i tak miejsca pod dostatkiem.

Był to mój świadomy zakup gdy szukałem tableta 8' do 1000zł (ten mnie kosztował coś koło 300zł :) ) i jestem naprawdę z niego zadowolony. Będe miał chwilę to będe chciał postawić właśnie na nim tego Windows 10 Lite:)

hmmm ,  czyli w sumie mozna uzywke tego bez "plus"  kupic i potem sie bawic ,czy model "plus" ma inne lepsze bebechy ?

czy w razie zakupu cos mi podpowiesz co i jak ugryzc z instalacja nowego win10 moda ;)

• 0

ok

bedziemy w kontakcie , a i moze i moj temat  pomoze w wyborze innym  tabsa z windows & android na pokladzie razem   ;)

ps . zakup na alledrogo kiano slim tab pro 8  w dobrej cenie uzywka , wiec zobaczymy co i jak :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information