G77 Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 sorrki za oftopika , ale jaki tablet (8-10" do 700zl) polecacie aby spokojnie mozna testowac sobie wyzej wymieniona wersje win10 lite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest g1925627@trbvm.com Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 sorrki za oftopika , ale jaki tablet (8-10" do 700zl) polecacie aby spokojnie mozna testowac sobie wyzej wymieniona wersje win10 lite? Zakładam że ten spokojnie da radę... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 koli84 Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 W tej cenie polecam CHUWI VI8 np któryś z tych [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]lub tanio do kupienia na aliexpress. Sam mam wersje ultimate i w tej cenie nie ma sobie równych. Ja dawałem 80$, jak dolar stał 3,3zł i powiem Ci że zarówno windows jak i android śmigają aż miło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 G77 Posted March 8, 2016 Author Report Share Posted March 8, 2016 Zakładam że ten spokojnie da radę... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 1gb ram to za malo , 2gb jednak bedzie ok W tej cenie polecam CHUWI VI8 np któryś z tych [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]lub tanio do kupienia na aliexpress. Sam mam wersje ultimate i w tej cenie nie ma sobie równych. Ja dawałem 80$, jak dolar stał 3,3zł i powiem Ci że zarówno windows jak i android śmigają aż miło. no czytalem o chuwi vi8 i vi10 , maja niezle bebechy a chuwi vi8 plus ma juz w10 i chyba taki trzaby szukac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 koli84 Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Vi8 Plus ma W10 fabrycznie wgrany, natomiast Vi8 ma fabrycznie W8.1, lecz nic nie stoi na przeszkodzie by go zaktualizować do 10. Można zaktualizować normalnie, poprzez update, a można również postawić na czysto z pendrive tak jak ja to u siebie zrobiłem, dodatkowo jak kto woli można wgrać samego Windowsa, albo samego Androida. Ja długi czas miałem samego Windowsa10, ale ostatnio wróciłem do układu W10+Android, bo córka lubi czasem pograć w gierki, a wiadomo, na Androidzie jest tego duży wybór. Dodatkowo mam kartę 64GB na pliki W10, wiec i tak miejsca pod dostatkiem. Był to mój świadomy zakup gdy szukałem tableta 8' do 1000zł (ten mnie kosztował coś koło 300zł ) i jestem naprawdę z niego zadowolony. Będe miał chwilę to będe chciał postawić właśnie na nim tego Windows 10 Lite:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 WinSxS Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Wyniesiono z tematu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 G77 Posted March 9, 2016 Author Report Share Posted March 9, 2016 Wyniesiono z tematu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] podziekowal za przenosiny Vi8 Plus ma W10 fabrycznie wgrany, natomiast Vi8 ma fabrycznie W8.1, lecz nic nie stoi na przeszkodzie by go zaktualizować do 10. Można zaktualizować normalnie, poprzez update, a można również postawić na czysto z pendrive tak jak ja to u siebie zrobiłem, dodatkowo jak kto woli można wgrać samego Windowsa, albo samego Androida. Ja długi czas miałem samego Windowsa10, ale ostatnio wróciłem do układu W10+Android, bo córka lubi czasem pograć w gierki, a wiadomo, na Androidzie jest tego duży wybór. Dodatkowo mam kartę 64GB na pliki W10, wiec i tak miejsca pod dostatkiem. Był to mój świadomy zakup gdy szukałem tableta 8' do 1000zł (ten mnie kosztował coś koło 300zł ) i jestem naprawdę z niego zadowolony. Będe miał chwilę to będe chciał postawić właśnie na nim tego Windows 10 Lite:) hmmm , czyli w sumie mozna uzywke tego bez "plus" kupic i potem sie bawic ,czy model "plus" ma inne lepsze bebechy ? czy w razie zakupu cos mi podpowiesz co i jak ugryzc z instalacja nowego win10 moda Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 koli84 Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 pewnie, chętnie pomoge jeśli bede potrafił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 G77 Posted March 9, 2016 Author Report Share Posted March 9, 2016 ok bedziemy w kontakcie , a i moze i moj temat pomoze w wyborze innym tabsa z windows & android na pokladzie razem ps . zakup na alledrogo kiano slim tab pro 8 w dobrej cenie uzywka , wiec zobaczymy co i jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
G77
sorrki za oftopika , ale jaki tablet (8-10" do 700zl) polecacie aby spokojnie mozna testowac sobie wyzej wymieniona wersje win10 lite?
8 answers to this question
Recommended Posts