Guest Devhost97 Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 Jak w temacie. Jakie sterowniki dobrać do tego zestawu ? W załączniku screeny z CPUZ [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
WinSxS Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tutaj masz do XP przecież Aaa zapomniałbym, instaluj system ze zintegrowanymi sterownikami SATA
Guest Devhost97 Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 To że są na stronie producenta to wiem - chciałem poprosić o wybranie tych najnowszych które będą śmigać z XP.
WinSxS Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 Hmmmm... to na pewno szukaj po stronach producentów [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników](chyba?!) No i reszty nie mogę wyczaić :v
Nieobecny Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 chipset: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] irst: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] vga: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] BIOS zaktualizuj do najnowszej wersji. Nie zapomnij zainstalować dziwnego tworu Samsunga - Easy Display Manager. Inne sterowniki ze strony Samsung.
Guest Devhost97 Posted November 28, 2015 Report Posted November 28, 2015 A więc. BIOS od dawna miałem zaktualizowany do najnowszej wersji Chipset i RST bez problemu. EDM też zainstalowane (w końcu wiem dlaczego nie działały mi skrót od zmiany jasności na klawiaturze ) Sterowniki od Grafiki wywalają - błąd w którym jest prośba o pobranie poprawnych sterowników ze strony producenta komputera. Zainstalowałem te ze strony Samsunga. Zostać na nich ? Czy zmienić na jakieś inne ?
Nieobecny Posted November 28, 2015 Report Posted November 28, 2015 Dziwne, wyraźnie opisane, że powinny pasować - muszę sprawdzić u kolegi z pracy(ma Samsunga 540 też z procesorem i3 380M) jakie ma zainstalowane.
Guest Devhost97 Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Problem rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Recommended Posts