jacokolwiek Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 Czy te prędkości po teście nie powinny być wieksze (zapis) ? Laptop msi ge72 2QF własnie po formacie i wszystkie sterowniki ze strony poroducenta plus oryginalny Win 8.1 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Nieobecny Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 Po tym pendrive nie spodziewaj się więcej.
jacokolwiek Opublikowano 24 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 Czemu ? Tu masz wyraznie pokazane ,że można więcej . Stąd moje pytanie czy można coś pokombinować [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ok to tylko kilka mega - możesz polecić coś szybkiego i w przystępnej cenie - 32MB
Nieobecny Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 Zobacz za to jaka rozbiezność w odczycie. Dobry pendrive 32GB w którym odczujesz naprawdę różnicę: nowy nie do końca z gwarancją 1 rok: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zupełnie nowy z gwarancją dożywotnią producenta i 5 letnią sklepu: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub ze sklepu: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub tu: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Transfery 245/100 MB/s są jak najbardziej realne.
slawektor Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 100 zł? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Lub przejrzeć: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Też tam wstawiają na Allegro, są i z gwarą.
Nieobecny Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 Hehehe - w Loomardzie są nie na czasie - ceny spadły.
slawektor Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 Faktycznie. Brali pewnie x czas temu.. Jest w takim razie możliwość targowania
jacokolwiek Opublikowano 24 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 Znalazłem Sandisk Ultra 16GB . Zrobiłem test i w zestawieniu z praktycznym kopiowaniem z dysku ssd na pena wychodzi że coś jest nie tak.... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Nieobecny Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 Ultra nie ma gwarantowanego zapisu. Jak chcesz testować max szybkość to użyj najlepiej obrazu ISO albo archiwum 7z lub rar.
jacokolwiek Opublikowano 24 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 a jakieś mają gwarantowany ?
Nieobecny Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 SanDisk Extreme i Extreme Pro maja gwarantowane wartości zapisu i odczytu i w praktyce tak jest.
tom-asz Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 Ja mam tego Kingstona Data Traver G4 3.0 i mam średnio po 30MB zapisu na USB 3.0
Rekomendowane odpowiedzi