MadDragory Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2015 Witam, Od wczoraj nie mam zasięgu w huawei y300 . Tak pomyślałem że nie może złapać siei to uruchomię ponownie a jak nie to wyłączę i włączę hmmm nie pomogło . Myślałem nad Hard reset ale ma jeden problem . Zdjęcia, filmy są w pamięci telefonu a że szanuje swojego brata nie chce ich stracić (nie wchodzę nawet w galerie ). Karta pamięci jest prawie zapełniona (wolne 4 MB ).
Obuch Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2015 Możesz podłączyć fona do komputera, za pomocą kabla USB i zgrać istotne dane. Zawartość galerii mieści się w folderze DCIM, a kartę pamięci możesz wyjąć i uchronić przed formatowaniem. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Polecam Tobie najpierw zainstalować ponownie wiadomości konfiguracyjne, być może to problem załatwi i obejdzie się bez formata, albo wejść w ustawienia >> sieci komórkowe >> operatorzy sieci. Tam wybierz automatyczne lub sieć tą, którą posiadasz. Zdaj raport po zabiegu
MadDragory Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2015 Zrobiłem backup i skopiowałem cała zawartość (cały folder DCIM) Wgrałem czystego andka i pomogło choć czy trzeba było wgrać odnowa
Rekomendowane odpowiedzi