pavopoland Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Witam Mam Windows 8.1. Poprawka KB3035583 nie jest zainstalowana. Od wczoraj, po każdym uruchomieniu systemu, na Pulpicie pojawia mi się ikonka z informacją: System Windows 10 jest gotowy. Rozpocznij. Jak wyłączyć to powiadomienie? Nie chcę aktualizować do Windows 10. Cytuj
ripek Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2015 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] potem zaisntaluj sobie unlocker x86 lub x64 zaleznie od systemu szukaj tych plikow glownie exe i jak sa wszystkie to usuwasz caly katalog tylko sprawdz czy nie usuniesz czegos wiecej albo recznie kazdy ten pliczek przez unlockera potem restart systemu i jestes wolny od tego badziewia Cytuj
pavopoland Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Dzięki ripek. Spróbuję poszukać tych plików. Jeżeli dobrze doczytałem, to tych exe jest sześć. Cytuj
jorgusek Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Dzięki ripek. Spróbuję poszukać tych plików. Jeżeli dobrze doczytałem, to tych exe jest sześć. Proszę podaj jakie są to pliki, i gdzie ich szukać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi