oli37 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Witam mam tablet KM 1082 (Kruger&Metz) i po wgraniu 10 szlak trafił większość sterowników czy jest jakaś duszyczka co mnie wspomoże w tej nierównej walce z tabletem . Cytuj
mateusz73 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Próbowałeś jakiś programów np. Driver pack solution? Lub podobnych programów Link do Driverpack Solution: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
talku Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Dziś sprawdzę Oli37 dałeś sobie radę ? też mam podobny problem Cytuj
oli37 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zrobiłem taki misz masz że szok wgrałem system od ONDA v102w podogrywałem sterowniki z ondy v891w z PIPO w3f cudowałem i na koniec miałem problem z aparatem ale znalazłem sterownik i do aparatu.Teraz mam windows 8.1 prawie jak orginał w ustawieniach wświatla mi się onda ale najgorsze było ustawienie języka z Chińskiego na Polski jeszcze nie wszystko mi się spolszczyło ( tak 99%) ale jest ok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi