Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć,

mam od jakiegoś czasu problem z migającymi oknami programów, zdarza mi się to przy przeglądarkach ale też przy grach. Migotanie wygląda jakby okno się minimalizowało i wracało z powrotem w ułamku sekundy (jak to wygląda załączam w filmiku). Dzieje się to samoistnie co kilka sekund ale też jak klikam myszką. Czasem też mam tak, że to migotanie trwa kilka sekund i wtedy okno przeskakuje ze stanu normalnego do "brak odpowiedzi" bardzo szybko.

Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc i dajcie znać czy potrzebujecie więcej informacji.

Posted

Uwalony system, grafika, sterowniki tejże karty, płyta główna (np. slot pci-e), kabel monitora, sam monitor, jego ustawienia (np. włączone i źle działające g-sync/free-sync)  itd. itp.

FILAGOL likes this
Posted

Dzień Dobry @Iksde69lol

Problem może dotyczyć zarówno problemów systemowych jak i sprzętowych 

Zamiast instalować od razu System na nowo

proponuje uruchomić Linux np. Ubuntu w wersji Live ([Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]i potestować obserwując co się dzieje i w jakich sytuacjach 

wtedy okaże się, czy to problem z systemem/ sterownikami, czy problem z podzespołami

Pozdrawiam