Iksde69lol Posted June 30 Report Posted June 30 Cześć, mam od jakiegoś czasu problem z migającymi oknami programów, zdarza mi się to przy przeglądarkach ale też przy grach. Migotanie wygląda jakby okno się minimalizowało i wracało z powrotem w ułamku sekundy (jak to wygląda załączam w filmiku). Dzieje się to samoistnie co kilka sekund ale też jak klikam myszką. Czasem też mam tak, że to migotanie trwa kilka sekund i wtedy okno przeskakuje ze stanu normalnego do "brak odpowiedzi" bardzo szybko. Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc i dajcie znać czy potrzebujecie więcej informacji. This is the hidden content, please [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] or [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Widzior Posted June 30 Report Posted June 30 Uwalony system, grafika, sterowniki tejże karty, płyta główna (np. slot pci-e), kabel monitora, sam monitor, jego ustawienia (np. włączone i źle działające g-sync/free-sync) itd. itp. FILAGOL likes this Quote
Iksde69lol Posted July 1 Author Report Posted July 1 Czy format rozwiązałby problem, czy to już jakaś grubsza sprawa? Quote
FILAGOL Posted July 1 Report Posted July 1 Dzień Dobry @Iksde69lol Problem może dotyczyć zarówno problemów systemowych jak i sprzętowych Zamiast instalować od razu System na nowo proponuje uruchomić Linux np. Ubuntu w wersji Live ([Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]i potestować obserwując co się dzieje i w jakich sytuacjach wtedy okaże się, czy to problem z systemem/ sterownikami, czy problem z podzespołami Pozdrawiam Quote
Recommended Posts