Bladius2.0 Posted June 19 Report Posted June 19 Wykonałem fork i przetłumaczyłem wersję z gituba na polski. Z racji iż nowa wersja testowa jest tylko jako gotowy plik apk na chińskim repo i na telegramie. Jedyne co mogłem zrobić to dodać polskie tłumaczenie. Wersja GitHub - ma na liście języków polski. Wersja testowa ma polski, ale niema go na liście (jest od dodawany przy kompilacji) Nie znalazłem spodoby by go dopisać. Dlatego trzeba użyć opcji systemowy (domyślna) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 likes this Quote
Bladius2.0 Posted June 19 Author Report Posted June 19 5 godzin temu, sasik007 napisał(a): To ja zapytam co to za aplikacja?? Dla telefonów z HyperOS. Pozwala na dodatkową konfigurację. Quote
odyn1982 Posted June 20 Report Posted June 20 8 godzin temu, Bladius2.0 napisał(a): Dla telefonów z HyperOS. Pozwala na dodatkową konfigurację. Wymagany jest Root? Bladius2.0 likes this Quote
Bladius2.0 Posted June 20 Author Report Posted June 20 9 godzin temu, odyn1982 napisał(a): Wymagany jest Root? Tak, root jest wymagany bo apka wymaga modułu Vector (dawny LSPosed) Quote
sasik007 Posted June 20 Report Posted June 20 A nie ma czegoś takiego ale żeby działało poprzez shizuku ?? Quote
TheStraight Posted June 20 Report Posted June 20 45 minut temu, sasik007 napisał(a): A nie ma czegoś takiego ale żeby działało poprzez shizuku ?? Nie bo Shizuku wykonuje polecenia poprzez ADB i nie ma bezpośredniego dostępu do roota. Root (Magisk) =/= Shizuku Bladius2.0 likes this Quote
Recommended Posts