djmarco Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia Jak w temacie. Nie wiem o co chodzi. Mam odinstalowany Defender poprzez skrypt RemoveSPY_AIOv24_test_v3 a windows dalej usuwa mi pliki z kompa. O co chodzi? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
stens Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia Po prostu wszystko nie usunięte. Musisz tym poprawić. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Najlepiej uruchomić "go" w trybie awaryjnym. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] przeskanuj sobie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Widzior Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia Tak wygląda poprawnie wywalony Defender + Security, nie ma w ogóle działu Zabezpieczenia Windows w Aktualizacje i Zabezpieczenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi