djmarco Posted April 10 Report Posted April 10 Jak w temacie. Nie wiem o co chodzi. Mam odinstalowany Defender poprzez skrypt RemoveSPY_AIOv24_test_v3 a windows dalej usuwa mi pliki z kompa. O co chodzi? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
stens Posted April 10 Report Posted April 10 Po prostu wszystko nie usunięte. Musisz tym poprawić. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Najlepiej uruchomić "go" w trybie awaryjnym. Quote
LAGUNA Posted April 10 Report Posted April 10 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] przeskanuj sobie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Widzior Posted April 10 Report Posted April 10 Tak wygląda poprawnie wywalony Defender + Security, nie ma w ogóle działu Zabezpieczenia Windows w Aktualizacje i Zabezpieczenia. Quote
Recommended Posts