Qrdziel Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia Dawniej na stare laptopy stosowałem ReviOS - maksymalnie pocięty, bez zbędnych programów i co najważniejsze w wersji EN - niestety już nie produkują nowych ISO - czy znacie jakieś zamienniki? Cytuj
stens Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia Tiny [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Matmide Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 12 godzin temu, Qrdziel napisał(a): Dawniej na stare laptopy stosowałem ReviOS - maksymalnie pocięty, bez zbędnych programów i co najważniejsze w wersji EN - niestety już nie produkują nowych ISO - czy znacie jakieś zamienniki? AtlasOS, bardziej wydarniejszy na starszych komputerach [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 lubi to Cytuj
szymibtw Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia Cudze chwalicie, swego nie znacie... Cytuj
d3z1k Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia W dniu 1.04.2026 o 11:06, Qrdziel napisał(a): Dawniej na stare laptopy stosowałem ReviOS - maksymalnie pocięty, bez zbędnych programów i co najważniejsze w wersji EN - niestety już nie produkują nowych ISO - czy znacie jakieś zamienniki? A jaki masz problem zrobić czystego Windowsa i zainstalować ReviOS jako "mod" przez AME? Wszystko czego potrzebujesz żeby dalej korzystać z ReviOS masz u nich na stronce, opisane i dostępne do ściagnięcia. W dniu 2.04.2026 o 00:05, Matmide napisał(a): AtlasOS, bardziej wydarniejszy na starszych komputerach [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Popieram, przesiadłem się w ramach testów właśnie z ReviOS i jestem póki co bardzo zadowolony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi