Qrdziel Posted April 1 Report Posted April 1 Dawniej na stare laptopy stosowałem ReviOS - maksymalnie pocięty, bez zbędnych programów i co najważniejsze w wersji EN - niestety już nie produkują nowych ISO - czy znacie jakieś zamienniki? Quote
stens Posted April 1 Report Posted April 1 Tiny [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Matmide Posted April 1 Report Posted April 1 12 godzin temu, Qrdziel napisał(a): Dawniej na stare laptopy stosowałem ReviOS - maksymalnie pocięty, bez zbędnych programów i co najważniejsze w wersji EN - niestety już nie produkują nowych ISO - czy znacie jakieś zamienniki? AtlasOS, bardziej wydarniejszy na starszych komputerach [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 likes this Quote
d3z1k Posted Sunday at 07:45 PM Report Posted Sunday at 07:45 PM W dniu 1.04.2026 o 11:06, Qrdziel napisał(a): Dawniej na stare laptopy stosowałem ReviOS - maksymalnie pocięty, bez zbędnych programów i co najważniejsze w wersji EN - niestety już nie produkują nowych ISO - czy znacie jakieś zamienniki? A jaki masz problem zrobić czystego Windowsa i zainstalować ReviOS jako "mod" przez AME? Wszystko czego potrzebujesz żeby dalej korzystać z ReviOS masz u nich na stronce, opisane i dostępne do ściagnięcia. W dniu 2.04.2026 o 00:05, Matmide napisał(a): AtlasOS, bardziej wydarniejszy na starszych komputerach [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Popieram, przesiadłem się w ramach testów właśnie z ReviOS i jestem póki co bardzo zadowolony. Quote
Recommended Posts