lukcio31 Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Opublikowano 21 Lutego Przy próbie aktualizacji najnowszych sterowników karty audio w Menedżer urządzeń używając pliku cab-sterowniki z tego pliku wypakowane do folderu,dostaję taki komunikat: System Windows znalazł sterowniki dla urządzenia,ale napotkał błąd podczas próby ich zainstalowania Realtek High Audio Nie można odnaleźć określonego pliku Co zrobić z opisanym problemem tak by można było uaktualnić sterowniki karty audio i dodatkowo zapytam: jak najlepiej uaktualniać sterowniki urządzeń i czy robić to za pomocą programu do aktualizacji sterowników czy lepiej użyć sterowniki systemu Windows? Edit: Problem z aktualizacją sterowników audio rozwiązany.Zawartość pliku cab ze sterownikami Realtek UAD wypakowałem do folderu na pulpicie i potem w Menedżer urządzeń wyszukałem na pulpicie folder ze sterownikami audio i sterowniki uaktualniły się do najnowszej wersji. Dalej nie wiem jak najlepiej uaktualniać sterowniki urządzeń i czy robić to za pomocą programu do aktualizacji sterowników czy lepiej użyć sterowniki systemu Windows Cytuj
RIcoRicowski Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 1 hour ago, lukcio31 said: Dalej nie wiem jak najlepiej uaktualniać sterowniki urządzeń i czy robić to za pomocą programu do aktualizacji sterowników czy lepiej użyć sterowniki systemu Windows Ściągnąć paczkę ze strony producenta układu (np. GPU, chipsetu, audio czy czort wie czego jeszcze) i z tego instalować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi