Lech Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Opublikowano 19 Lutego Jaka to przyczyna że ostatnie dwie aktualizacje - Windows 11 Insider Preview Feature Update (28020.1611) i Windows 11 Insider Preview 29531.1000 (rs_prerelease) wykazują błędy. Instaluje się do 70 % i wykazuje błąd . Cytuj
Achon Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Opublikowano 19 Lutego Usunięty windows defender? Brak miejsca na dysku? Jakie błędy w logu? c:\Windows\Logs\DISM\dism.log Cytuj
stens Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Opublikowano 19 Lutego Uruchom cmd jako admin,i wpisz komendę DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth -jak będzie stał to znaczy że pracuje. To polecenie skanuje podstawowe pliki systemu operacyjnego, aby sprawdzić, czy nie działają nieprawidłowo i spróbować je naprawić. Następnie uruchom narzędzie sprawdzania plików systemowych. sfc /scannow no i restart systemu Widzior lubi to Cytuj
Widzior Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Opublikowano 19 Lutego DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealt na ogół pomaga, przynajmniej u mnie, a mam Defendera i całe Security wycięte. Natomiast sfc /scannow nie używam i nie polecam, bo potrafi za dużo poprzywracać i namieszać w ustawieniach, w przeciwieństwie do DISMa, który mi nigdy nie nabałaganił. Cytuj
Lech Opublikowano 20 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego Niestety u mnie na dwóch kompach nic nie pomaga więc zrezygnowałem z tych aktualizacji. czekam na lepsze nie robiących problemów. Nareszcie udało się zainstalować Windows 11 Insider Preview 29531.1000 (rs_prerelease) po usunięciu partycji. Instalka robi sobie nową partycje . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi