Fred3 Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Opublikowano 15 Lutego Potrzebuję to ISO! Może ktoś ma w swoich zbiorach? Proszę o podanie linka. Będę wdzieczny WINDOWS X LITE EXCEPTIONAL 11 V3 Cytuj
stens Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Opublikowano 15 Lutego [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Fred3 Opublikowano 15 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego Jak by tam było to bym tu nie pisał. Na wietnamskiej stronie jest tylko to torent ale nie działa. Ktoś ma to ISO Ele nie chce się uruchomić, bo nie ma programu do naprawy a jest on po przywróceniu po skasowaniu Z dysku USB. Cytuj
Mr.T Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Opublikowano 17 Lutego jeżeli to to [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] to łap [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Miodek Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Opublikowano 17 Lutego W dniu 15.02.2026 o 16:32, Fred3 napisał(a): Potrzebuję to ISO! Może ktoś ma w swoich zbiorach? Proszę o podanie linka. Będę wdzieczny WINDOWS X LITE EXCEPTIONAL 11 V3 o który chodzi mam kilka [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
FILAGOL Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Opublikowano 17 Lutego [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Fred3 Opublikowano 18 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 13 godzin temu, Miodek napisał(a): o który chodzi mam kilka [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] @miodek Potrzebuję Wn X-Lite 22621.1702 Exceptional V3 od FBConan I mogą być też V2. W zamian coś dam @FILAGOL@FILAGOL Na chomiku Nic nie ms @Mr.T@mr.t ten link to ruskie torenty Cytuj
FILAGOL Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego Dzień Dobry Może na chomikuj są te obrazy ? Pozdrawiam Cytuj
Mr.T Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 40 minut temu, Fred3 napisał(a): @mr.t ten link to ruskie torenty a nie zauwazyles ze dałem link do tego iso, pobrałem i upiąłem ehh, inni zauważyli jest kilka pobrań, tylko mój to 22H2 22621.2359 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] masz jeszcze raz , kurcze trzeba paluchem pokazać Kocurek, FILAGOL i wislak00 lubią to Cytuj
Fred3 Opublikowano 18 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego Co z tego że coś tam jest jak to nie to co widzisz poniżej . To ma mieć tylko 2,7 GB i taką nazwę. Ściągałem to co podałeś ale nie wiem co to jest. Na pewno nie to co szukam. 1 godzinę temu, Fred3 napisał(a): WINDOWS X-Lite 11 22621.1702 EXCEPTIONAL V3 BY. FBCONAN Cytuj
stens Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 45 minut temu, Fred3 napisał(a): To ma mieć tylko 2,7 GB A To po instalacji i spolszczeniu ma na dysku 8.54GB Cytuj
Fred3 Opublikowano 18 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego Pisałem, że 2,7 GB ale tyle ma ISO. Mam to ale płyta porysowana I just Nie ruszy. Cytuj
wislak00 Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 4 minuty temu, Fred3 napisał(a): Pisałem, że 2,7 GB ale tyle ma ISO. Mam to ale płyta porysowana I just Nie ruszy. Nawal pasty do zębów na płytę i bawełnianą szmatką jedziesz ze 20 minut okręgi, jak nie ma bardzo głębokich rys to ruszy. Lata temu wiele gier na PS2 tak odratowałem. Piszę poważnie Kocurek lubi to Cytuj
Miodek Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 5 godzin temu, Fred3 napisał(a): @miodek Potrzebuję Wn X-Lite 22621.1702 Exceptional V3 od FBConan I mogą być też V2. W zamian coś dam @FILAGOL@FILAGOL Na chomiku Nic nie ms @Mr.T@mr.t ten link to ruskie torenty Wiem wstyd się przyznac ale powiedz mi jak Ci to wysłać bo nigdy tego nie robiłem . 2 godziny temu, Miodek napisał(a): Wiem wstyd się przyznac ale powiedz mi jak Ci to wysłać bo nigdy tego nie robiłem . Ogarnąłem temat syn mi pomógł FILAGOL, Fred3 i Kocurek lubią to Cytuj
Fred3 Opublikowano 18 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego Jak by tam nie działało to na: www.pixeldrain.com można pchać tylko trzeba się zarejestrować. @Miodek jak ściągnę to się odezwę. W zamian oferuję Ci kupę fajnych modyfikacji I linki do nich. Napisz na priva swój e-mail Dzięki, P. S POSZŁO! WIELKIE DZIEKI JESTEŚ SUPER FACET. PISZ NA PRIV CO NAPISAŁEM TO LISTĘ CI PODEŚLĘ Miodek lubi to Cytuj
Miodek Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 17 minut temu, Fred3 napisał(a): Jak by tam nie działało to na: www.pixeldrain.com można pchać tylko trzeba się zarejestrować. @Miodek jak ściągnę to się odezwę. W zamian oferuję Ci kupę fajnych modyfikacji I linki do nich. Napisz na priva swój e-mail Dzięki, P. S POSZŁO! WIELKIE DZIEKI JESTEŚ SUPER FACET. PISZ NA PRIV CO NAPISAŁEM TO LISTĘ CI PODEŚLĘ Dzięki za pozytywnr opinię na razie nie potrzebuję niczego ale jak coś tego to będę miał z tyłu głowy Pozdreawiam Cytuj
Mr.T Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego nie ma sprawy, nie chce sie kłocic tylko mi pokaz gdzie wczesniej wyzej było [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ja tylko widze aje jak mówie mniejsza o to Cytuj
Kocurek Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego Godzinę temu, Miodek napisał(a): Dzięki za pozytywnr opinię na razie nie potrzebuję niczego ale jak coś tego to będę miał z tyłu głowy Pozdreawiam @Miodek podziel się na forum z nami linkiem. Chętnie spojrzę, tak jak i na obraz @Mr.T - czy coś unikatowego FBConan zastosował? Czytałem pozytywne komentarze, ale bez konkretów. @FILAGOL coś wiesz? Groszek1962 lubi to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2 godziny temu, Kocurek napisał(a): @FILAGOL coś wiesz? Dzień Dobry @Kocurek tzn ?? Pozdrawiam Kocurek lubi to Cytuj
Kocurek Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 22 minuty temu, FILAGOL napisał(a): Dzień Dobry @Kocurek tzn ?? Pozdrawiam Czy testowałeś wydanie FBConan i coś interesującego zauważyłeś, coś rzuciło Ci się w oczy, czego inne modyfikacje nie posiadają a FBConan posiada wislak00 lubi to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego Te modyfikacje są zdecydowanie szybsze w działaniu niż Twoje @Kocurek, tak samo jak @srom-otnik. zajmują niezwykle mało miejsca po zainstalowaniu, instalacja przebiega szybko i sprawnie. Zastanawiam się z czego wynika tak niewielki rozmiar instalacji na dysku ? Po za tym mimo, że system jest tak niewielkich rozmiarów system działa niezwykle stabilnie. nie ma idealnych modów, a te mody są wręcz aż za dobre w działaniu hmmmm... jedyny "problem" jaki zauważyłem, to taki, że jest ogromny problem z tymi modami, nie dają się łatwo "spolszczyć" Pozdrawiam Kocurek i starcraft2fan lubią to Cytuj
starcraft2fan Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2 minuty temu, FILAGOL napisał(a): Te modyfikacje są zdecydowanie szybsze w działaniu niż Twoje @Kocurek, tak samo jak @srom-otnik. zajmują niezwykle mało miejsca po zainstalowaniu, instalacja przebiega szybko i sprawnie. Zastanawiam się z czego wynika tak niewielki rozmiar instalacji na dysku ? Po za tym mimo, że system jest tak niewielkich rozmiarów system działa niezwykle stabilnie. nie ma idealnych modów, a te mody są wręcz aż za dobre w działaniu hmmmm... jedyny "problem" jaki zauważyłem, to taki, że jest ogromny problem z tymi modami, nie dają się łatwo "spolszczyć" Pozdrawiam w działaniu są szybsze, niż te, które wydaje sromotnik? Kocurek lubi to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 10 minut temu, starcraft2fan napisał(a): w działaniu są szybsze, niż te, które wydaje sromotnik? Takie odnoszę wrażenie @starcraft2fan Kocurek i starcraft2fan lubią to Cytuj
Kocurek Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 1 minutę temu, FILAGOL napisał(a): Takie odnoszę wrażenie @starcraft2fan Która taka dobra, ta? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
FILAGOL Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA, starcraft2fan i Kocurek lubią to Cytuj
Kocurek Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 34 minuty temu, FILAGOL napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dziękuję @FILAGOL spojrzę na to cudo. Cytuj
wislak00 Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego Mi FBConan kojarzy się najbardziej z wyjmowaniem Ramu do filmików i screenów. Gość wsadzi 2gb i się chwali, że system w IDLE bierze 600mb Kiedyś testowałem jego Micro, raz udało się całkowicie spolszczyć, kolejne 2 razy robiąc identycznie spolszczyła się tylko część. Jakieś tam miał dziwne rozwiązania by WU zablokować ustawione na starcie było połączenie taryfowe, trzeba było to zmienić by spolszczyć i od razu cały syf od MS zaczął iść wraz z plikami PL, po restarcie system padł FILAGOL, Kocurek i LAGUNA lubią to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego Dobry Wieczór @wislak00 mody FBConan bardzo nie lubią się ze spolszczeniami u mnie po zainstalowaniu spolszczenia System dosłownie wyparował z ssd został Folder Windows i Windowsold Więc mody są świetne, lecz bez naruszania ich w jakikolwiek sposób. Zastanawiam się czy w ogóle powinny mieć dostęp do internetu haha lecz obiektywnie po za tymi "drobnymi" problemami system jest naprawdę wart uwagi. Zarówno od strony technicznej jak i wizualnej. Bardzo lubię, gdy system zajmuje jak najmniej miejsca na dysku Pozdrawiam LAGUNA, Kocurek i wislak00 lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego Co kto woli ,ale ja bym za bardzo nie patrzał ile się to instaluje, tylko jak działa i czy przyjmuje inne oprogramowania. Kocurek i wislak00 lubią to Cytuj
wislak00 Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 8 minut temu, FILAGOL napisał(a): Dobry Wieczór @wislak00 mody FBConan bardzo nie lubią się ze spolszczeniami u mnie po zainstalowaniu spolszczenia System dosłownie wyparował z ssd został Folder Windows i Windowsold Więc mody są świetne, lecz bez naruszania ich w jakikolwiek sposób. Zastanawiam się czy w ogóle powinny mieć dostęp do internetu haha lecz obiektywnie po za tymi "drobnymi" problemami system jest naprawdę wart uwagi. Zarówno od strony technicznej jak i wizualnej. Bardzo lubię, gdy system zajmuje jak najmniej miejsca na dysku Pozdrawiam Jasne, ja nie twierdzę, że robi złe systemy. Jeden dzień tylko poświęciłem na sprawdzenie, bo szybko się zniechęciłem tymi problemami. Ponoć jego pełne wersie lepiej przyjmują spolszczenia, ja miałem akurat Micro. Sromotnik ma jak dla mnie przewagę ze swoim świetnym skryptem czyszczącym, no i suport tu na forum na najwyższym poziomie. Do tego robi mody tak, że wszystko działa, mi to bardzo pasuje bo lubię podocinać pod siebie już samemu. Kocurek, LAGUNA i FILAGOL lubią to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi