lukcio31 Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego Po aktualizacji w Menedżer urządzeń sterowników audio za pomocą: Realtek Audio UAD 6.0.9932.1: (All OEM) - plik cab i aktualizacji: Realtek Audio Universal Service 1.0.941.0 + Realtek Hardware Support Application 11.0.6000.385 SoftwareComponent drivers tez plik cab,po uruchomieniu komputera jak pojawia się pulpit Windows 11,czasem wyświetla mi się prośba o uruchomienie pliku RtkAudUService64.exe. Zezwalam na uruchomienie tego pliku klikając Uruchom. Jak pozbyć się wyświetlania prośby uruchomienia pliku RtkAudUService64.exe,tak by prośba o uruchomienie tego pliku więcej się nie wyświetlała po uruchomieniu komputera jak wyświetli się pulpit Windows 11? Cytuj
TheStraight Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego Wywal go z autostartu po prostu powinno pomóc. Menedżer Zadań -> Aplikacja autostartu -> RtkAudUservice64.exe -> prawym -> Wyłącz wislak00 lubi to Cytuj
lukcio31 Opublikowano 14 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego Po wyłączeniu pliku w Menedżer zadań/Aplikacje autostartu,na ponad 30 minut wyłączyłem komputer,po ponownym włączeniu komputera i załadowaniu się pulpitu Windows 11 nie pojawiła się prośba o uruchomienie pliku RtkAudUservice64.exe Wyłączenie pliku z autostartu w Menedżer zadań/Aplikacje autostartu pomogło,ale nie chcę nic zapeszać,by problem nie powrócił. Edit: Zauważyłem,że po wyłączeniu pliku RtkAudUservice64.exe po uruchomieniu komputera nie uruchamia się Realtek Audio Console i w związku z tym plik musi być włączony Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi