baronofcabbage Posted February 3 Report Posted February 3 Witam, Potrzebuję postawić dwa systemy na moim lenovo y540. WIN7 (bez potrzeby dostępu do netu, mam jeden stary program do odpalenia w wersji offline) i WIN 11 (do normalnego użytku). Odpalenie przez maszynę wirtualną nie wchodzi w grę bo potrzebuje dużej mocy obliczeniowej dla tego programu. Niestety, jestem głąbem jeżeli chodzi o IT i wgranie sterowników USB 3.1 i NMVe jest dla mnie problemem nie do przejścia (3 dzień przeglądania forów, czytania poradników i nic). Czy ktoś mógłby poratować chociaż obrazem tego WIN7? Przydałaby się jeszcze lista sterowników które muszę zainstalować po wgraniu win7 (DirectX czy inne frameworki ) Liczę na Waszą pomoc! Ściskam BaronOfCabbage Quote
Widzior Posted February 3 Report Posted February 3 Laptop z Intel 9gen + dysk NVMe + gość zielony w temacie = to się musi nie udać Poszukaj reupa moda Win7 od gościa Nieobecny, bo ori linki martwe, a nóż ci zaskoczy. Quote
baronofcabbage Posted February 3 Author Report Posted February 3 Godzinę temu, Widzior napisał(a): Laptop z Intel 9gen + dysk NVMe + gość zielony w temacie = to się musi nie udać Kto nie ryzykuje ten w Rawiczu nie siedzi;) O Nieobecnym wiem, ale nic nie znalazłem. Dzięki;) Quote
christopher732 Posted February 3 Report Posted February 3 4 godziny temu, baronofcabbage napisał(a): Kto nie ryzykuje ten w Rawiczu nie siedzi;) Na którym oddziale w Rawiczu garowałeś ? wislak00 likes this Quote
Recommended Posts