pleban21 Posted January 25 Report Posted January 25 Siemka, Wyjaśni mi ktoś co tu się "odjaniepawla" ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wgrałem najnowszą łatkę z .msu, a windows update chce pobrać to samo Robiłem reset usług WU, kasowanie SoftwareDistrbution i catroot2 . Dismy, sfc - nic nie znalazły Pozwolić mu na pobranie i ponowne wgranie? Pozdrawiam, pleban21 Quote
Matmide Posted January 25 Report Posted January 25 3 godziny temu, pleban21 napisał(a): Siemka, Wyjaśni mi ktoś co tu się "odjaniepawla" ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wgrałem najnowszą łatkę z .msu, a windows update chce pobrać to samo Robiłem reset usług WU, kasowanie SoftwareDistrbution i catroot2 . Dismy, sfc - nic nie znalazły Pozwolić mu na pobranie i ponowne wgranie? Pozdrawiam, pleban21 Windows 11 loT Enteprise LTSC jest normalnie w wersji 24H2, 25H2 to wytwór społeczności, może w tym problem, ale możliwe że też dlatego że Microsoft wydał dwie aktualizację zbiorcze w jeden dzień ale ten 7634 nie da się zintegrować ale zainstalować. Chyba najlepiej pozwolić się pobrać i ponownie wgrać, tak czasem jest że aktualizacja jest niby zintegrowania np przez W10UI a NTLite tego nie widzi i sobie poprawia, Windows ma to samo. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
pleban21 Posted January 25 Author Report Posted January 25 No i piknie dziękuję. Wywaliłem enablement package 25H2 i wróciłem do 24h2 IoT LTSC :D. Quote
Matmide Posted January 27 Report Posted January 27 W dniu 25.01.2026 o 17:36, pleban21 napisał(a): No i piknie dziękuję. Wywaliłem enablement package 25H2 i wróciłem do 24h2 IoT LTSC :D. A czy rozwiązało to problem z aktualizacją która się ciągle próbuje zainstalować? Quote
pleban21 Posted February 2 Author Report Posted February 2 Tak. Wywaliłem enablement package, zrobiłem in-place upgrade jeszcze raz z iso 24H2 IoT LTSC + najnowszy CU (NTlitem dodałem do obrazu), no i potem dismy i sfc'eki. System działa jak marzenie. Zero bugów [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts