Kerio Posted January 18 Report Posted January 18 Witam wszystkich. Kupiłem sobie ostatnio takiego laptopa: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wszystko jest w porządku, sprzęt śmiga jak można się było po nim spodziewać i ogólnie jestem z niego bardzo zadowolony. Jest jednak jeden mały problem, nie mogę w żaden sposób całkowicie ściemnić ekranu. Skończyły mi się pomysły jak to ogarnąć. Będę wdzięczny za pomoc, może ktoś to już przerabiał Quote
Widzior Posted January 18 Report Posted January 18 A ty widziałeś kiedyś ekran IPS w lapku, który można całkowicie ściemnić? Bo ja nie. Tak już jest i koniec, jak suwakiem zjedziesz do zera. Quote
Kerio Posted January 18 Author Report Posted January 18 Myślałem że da się z tym coś zrobić. Problem niby niewielki, ale dla mnie ważny. Liczyłem ze ktoś już znalazł jakiś sprytny sposób Quote
Widzior Posted January 18 Report Posted January 18 Jedynie programy zewnętrzne do zmiany jasności i balansu bieli mogą pomóc, ale to takie placebo. Quote
Recommended Posts