Pio2411 Opublikowano wczoraj o 16:03 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 16:03 Dzień dobry . Czy ktoś się spotkał z takim problemem ? . Nowa karta i brak możliwości zapisu przez USB . Jeżeli włożę do slotu w laptopie , to mogę zrobić zapis na karcie. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
RIcoRicowski Opublikowano wczoraj o 16:07 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 16:07 1 minute ago, Pio2411 said: Dzień dobry . Czy ktoś się spotkał z takim problemem ? . Nowa karta i brak możliwości zapisu przez USB . Jeżeli włożę do slotu w laptopie , to mogę zrobić zapis na karcie. Czekaj moment. Uściślijmy wstawiasz kartę do czytnika w komputerze - wszystko jest dostępne (czyli zarówno zapis, jak i odczyt) co to znaczy, że jak wpinasz po USB? Czytnik kart? Cytuj
Pio2411 Opublikowano wczoraj o 16:11 Autor Zgłoś Opublikowano wczoraj o 16:11 Przez czytnik kart usb taki jak na zdjęciu . [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wszystko mogę otworzyć i kopiować , tylko nagrać nie mogę . Cytuj
iskier Opublikowano wczoraj o 16:25 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 16:25 Karta nowa. ale czytnik stary... - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]- "Czytnik obsługuje karty maksymalnie 2GB - SD" P.S. A inne karty działają w pełni w tym czytniku? - nie zdziwiłbym się zbytnio, gdyby okazało się, że w ogóle nie obsługuje zapisu. były takie modele wiele lat temu. Cytuj
Pio2411 Opublikowano wczoraj o 16:31 Autor Zgłoś Opublikowano wczoraj o 16:31 2 godziny temu, iskier napisał(a): GB bez problemów GB GB bez problemówKarta nowa. ale czytnik stary... - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]- "Czytnik obsługuje karty maksymalnie 2GB - SD" 8 GB bez problemowo było i jest .Ale może masz racje . Czytnik bez problemu radzi sobie z kartą 64 GB . [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
RIcoRicowski Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu Skoro w czytniku w laptopie karta działa (i wszystkie operacje na niej są dostępne), to problem nie jest z kartą, tylko z tym czytnikiem. Ja bym spróbował - tak dla pewności, choć podejrzewam taki sam rezultat: spróbować w innym komputerze jeżeli nie masz innego komputera pod ręką - uruchomić z pendrive'a jakąś dystrybucję live Linuksa, wpiąć czytnik w USB, wpiąć w niego tę kartę Samsunga i sprawdzić czy pod pingwinem działa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi