pleban21 Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia Hej, Jestem dość zaawansowanym użytkownikiem i potrzebuje Waszej pomocy. Chciałbym dowiedzieć się od ludzi, którzy opanowali do perfekcji modyfikowanie obrazów tj. SROMOTNIK 1. Co muszę zrobić aby oryginalny angielski obraz Windows 11 IOT LTSC Enterprise 24H2 pobrany z Volume Licensing Portalu zmienić na polski. 2. Dograć tam łatkę 25H2 3. Wgrać najnowszy Cumulative Update. Używacie NTLite, czy macie na to jakieś inne patenty typu. archaiczny dism lub UUP dump ? Potrzebuje po prostu mieć najświeższy image na wypadek awarii w firmie, build musi być tożsamy z image który serwuje mi dism/winver 26200.7462. Serdecznie Pozdrawiam, pleban23
razor1995 Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia Godzinę temu, pleban21 napisał(a): 1. Co muszę zrobić aby oryginalny angielski obraz Windows 11 IOT LTSC Enterprise 24H2 pobrany z Volume Licensing Portalu zmienić na polski. Sciągasz ISO z plikami MUI i wyciągasz sobie Polski: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Potem lecisz zgodnie z poradnikiem Microsoftu: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] + suplement: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Godzinę temu, pleban21 napisał(a): 2. Dograć tam łatkę 25H2 Jeśli chcesz mieć potem problemy z przyszłymi aktualizacjami, to instaluj. 25H2 oficjalnie nie jest dostępna dla LTSC: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W przypadku 10ki integracja (wtedy 22H2) powodowała problemy z instalacją kolejnych aktualizacji, było to poruszanie nawet tutaj na forum. Z 11ką, będzie podobnie. Godzinę temu, pleban21 napisał(a): 3. Wgrać najnowszy Cumulative Update. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Potem oczywiście obraz odmontowujesz. Ewentualnie możesz to samo zrobić w NTLite. starcraft2fan, Kocurek, LaptopIpc i 2 innych lubią to
pleban21 Opublikowano 12 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia Dzięki wielkie, myślę że temat wyczerpany. Bardzo szczegółowo. Można zamknąć razor1995 lubi to
Rekomendowane odpowiedzi