sasik007 Posted November 15 Report Posted November 15 Dzień dobry wszystkim , pomozcie. potrzebuje utworzyc zadanie w harmonogramie ktore po wlaczeniu bt czyli na zdarzenie ,,18,, uruchomi skrypt ale mam problem bo ciagle jakies błedy wczesniej mi to działalo zachciało mi sie reinstalacji systemu i teraz nie działa a nie pamietam jak to ustawiałem ps czy musze miec hasło do konta zeby harmonogram działal?? wyskakuje bład ,, operator lub administrator odrzucił żądanie,, [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
dna111 Posted November 16 Report Posted November 16 Witam a może jaki to system itp . itd. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A hasło to pewnie tak bo musisz zatwierdzić jako admin. Musisz wprowadzić nazwę zadania i co najmniej jedną akcję. Quote
sasik007 Posted November 16 Author Report Posted November 16 win 11 24h2 hasła nie mam jak podac poniewaz uzywam konta lokalnego bez hasła. Quote
dna111 Posted November 16 Report Posted November 16 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tutaj zerknij. Quote
sasik007 Posted November 16 Author Report Posted November 16 Czytałem już różne artykuły i dalej nie mogę sobie z tym poradzić ,ustawiam wyzwalacz zdarzenie system BTHUSB kod 18 bo w dzienniku zawsze pojawia się taki jak uruchamiam Bt. Potem ustawiam że ma się uruchomić program powershell.exe i to już nie działa,tzn nawet jak dam ręcznie uruchom ten harmonogram to pisze działa ale nic się nie uruchamia Quote
dna111 Posted November 16 Report Posted November 16 Pobierz pakiet MSI tutaj: 64-bitowy: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 32-bitowy: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
sasik007 Posted November 16 Author Report Posted November 16 Jeżeli ustawie hasło do konta i zaznacze opcje uruchom tylko jeśli użytkownik jest zalogowany to wtedy działa ale jka zrobić i czy się da bez logowania, bez hasła?? Quote
dna111 Posted November 16 Report Posted November 16 A tego to nie wiem ja cały czas używam konta ms. i hasła. Ale podsumowując to co piszesz to bez hasła się nie da. Spróbuj z hasłem i kontem admin. co ci szkodzi. Quote
sasik007 Posted November 16 Author Report Posted November 16 No tak mam teraz ,myślałem że da się to jakoś obejść wydaje mi się że kiedyś to mi działało na koncie bez hasła . Quote
dna111 Posted November 16 Report Posted November 16 Na 10 może i działało teraz masz 11 a ona ma inne zabezpieczenia. Quote
Karollo Posted November 23 Report Posted November 23 Możesz spróbować jeszcze założyć konto ms z hasłem i spróbuj jeszcze raz a jak nie to możesz odinstalować aktualizacje być może to jest tym gwoździem Quote
Recommended Posts