ToshibaA500 Posted November 3 Report Posted November 3 Witam serdecznie mam problem z trybem samolotowym nie da się go wyłączyć i pisze mi że jest na szaro jak wchodzę w ustawienia do trybu pisze że jest włączony [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
LAGUNA Posted November 3 Report Posted November 3 a zerknij może pomoże [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Kosa7 Posted November 4 Report Posted November 4 Trza wysiąść z samolotu bez spadochronu A tak na poważnie w ustawieniach masz tam tryb samolotowy poszukaj nie jest albo wchodzisz na pasku wpisujesz tryb samolotowy wchodzisz tam w ustawienia i wyłącz LAGUNA likes this Quote
razor1995 Posted November 4 Report Posted November 4 Spróbuj odpalić cmd jako admin i wrzucić: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Potem restart i zobacz czy zadziałało. Ewentualnie: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zapisz jako bat i uruchom jako admin. Quote
ToshibaA500 Posted Friday at 09:26 AM Author Report Posted Friday at 09:26 AM Dzięki już mam za poradniki Quote
Recommended Posts