Matmide Opublikowano 30 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia Ten Microsoft to kocha aktualizację, robię aktualizację do 26100. 7705 od zera, myślę że dzisiaj wrzucę, JanKo66 lubi to Cytuj
Matmide Opublikowano 30 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia Zrobiłem i wrzuciłem foxhound88, JanKo66 i DaveKing lubią to Cytuj
Matmide Opublikowano 14 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego Zintegrowałem najnowsze aktualizację -Windowsa -Defendera -Office Tool Plus Plan do 22.02.2026 -Zmiejszyć rozmiar ISO -Jeśli wyjdą jakieś aktualizację programów czy Windows lub Defedera to zaintegrować. Cytuj
Matmide Opublikowano 14 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego Udało się zmiejszyć ISO o ok 1.7GB, wrzucam. foxhound88, janjean i JanKo66 lubią to Cytuj
Matmide Opublikowano 19 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego Wrzucam kolejną aktualizację JanKo66, Chopek i Kocurek lubią to Cytuj
Matmide Opublikowano 20 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego Microsoft wypuścił aktualizację 26100.7921, próba integracji kończy się niepowodzeniem. Cytuj
Matmide Opublikowano 23 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego Zauważyłem że integracja sterowników do MediaTek Wi-Fi 6 MT7921 w praktyce nie daje oczekiwanego rezultatu, bo automatycznie się nie instalują tylko trzeba wskazać ręcznie wkazać model w menedzerze urządzeń i wtedy jest dostępny sterownik w systemie. Cytuj
Matmide Opublikowano 25 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego Zrobiłem aktualizację do wersji 26100.7922 JanKo66, foxhound88 i stens lubią to Cytuj
Kocurek Opublikowano 13 Marca Zgłoś Opublikowano 13 Marca Link w wiadomości #1 przestał działać. Cytuj
Matmide Opublikowano 13 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 1 minutę temu, Kocurek napisał(a): Link w wiadomości #1 przestał działać. Masz rację, bo wrzuciłem aktualizację i zapomniałem zaktualizować linku, już jest jak powinno, dzięki za uwagę Kocurek i JanKo66 lubią to Cytuj
Matmide Opublikowano 13 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 3 minuty temu, Kocurek napisał(a): Nadal 404. Już jest okej. Kocurek lubi to Cytuj
Kocurek Opublikowano 13 Marca Zgłoś Opublikowano 13 Marca Teraz, Matmide napisał(a): Już jest okej. Potwierdzam. Cytuj
SilverShai Opublikowano 17 Marca Zgłoś Opublikowano 17 Marca Cześć pytanko: wszystkie najnowsze wydania Enterprise są jako IoT LTSC? Pytam, bo szukam możliwie najnowszego moda Enterprise 25H2. Dell Peripetials nie obsluguje wydań LTSC ani IoT stąd pytanie o zwykły. Ghost Spectre kiedyś robił, ale przeszedł na Pro i zauwazyłem ostatnio, że nie nadaje się do laptopów -> usuwa stany uśpienia przez co np. wyłączony laptop podłączony do ładowarki się restartuje zamiast wyłączyć. Obraz JG przykładowo nie ma tej wady a system jeszcze lżejszy. Cytuj
Matmide Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 12 godzin temu, SilverShai napisał(a): Cześć pytanko: wszystkie najnowsze wydania Enterprise są jako IoT LTSC? Pytam, bo szukam możliwie najnowszego moda Enterprise 25H2. Dell Peripetials nie obsluguje wydań LTSC ani IoT stąd pytanie o zwykły. Ghost Spectre kiedyś robił, ale przeszedł na Pro i zauwazyłem ostatnio, że nie nadaje się do laptopów -> usuwa stany uśpienia przez co np. wyłączony laptop podłączony do ładowarki się restartuje zamiast wyłączyć. Obraz JG przykładowo nie ma tej wady a system jeszcze lżejszy. Po prostu już się nie opłaca robić wersji Enteprise, możesz zrobić swoją wersję z użyciem uupdump.net i NTLite. Cytuj
Achon Opublikowano 20 Marca Zgłoś Opublikowano 20 Marca W dniu 18.03.2026 o 08:15, Matmide napisał(a): bo szukam możliwie najnowszego moda Enterprise 25H2. Wersję Windows Pro możesz skryptem przerobić na Windows Enterprise. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kocurek lubi to Cytuj
Matmide Opublikowano 20 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 5 godzin temu, niebo napisał(a): jest tu windows 11 prosta instalacja Co masz na myśli pisząć prosta instalacja? Cytuj
Matmide Opublikowano 21 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca Dodałem w tym mięsiącu włączenie po instalacji z automatu CompactOS, w przyszłym wydaniu to usunę, widać że potrafi na N100 działać gorzej po włączeniu tego. JanKo66 lubi to Cytuj
Matmide Opublikowano 27 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca Zrobiłem aktualizację w oparciu o nową bazę do wersji 26100.8116 Kocurek, Chopek, foxhound88 i 1 inny lubią to Cytuj
Matmide Opublikowano 1 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia Wrzucam aktualizację do wersji 26100.8117 To nie żart z okazji 1 kwietnia Można pobrać tą aktualizację z WIndows Update. Chopek, JanKo66, foxhound88 i 1 inny lubią to Cytuj
niebo Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia W dniu 20.03.2026 o 16:56, Matmide napisał(a): Co masz na myśli pisząć prosta instalacja? instalator i po robocie Cytuj
Matmide Opublikowano 6 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 12 minut temu, niebo napisał(a): instalator i po robocie Samo odpalanie instalatora nie wystarczy, zostaje jeszcze wybór dysku i nazwy użytkownika, reszta wybierana z góry. Cytuj
niebo Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 4 minuty temu, Matmide napisał(a): Samo odpalanie instalatora nie wystarczy, zostaje jeszcze wybór dysku i nazwy użytkownika, reszta wybierana z góry. z tym poradze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi