EmilkaWin Posted September 8, 2025 Report Posted September 8, 2025 Nie wykrywa mi karty sieciowej (Wi-Fi) w Laptopie Laptop ASUS TUF Gaming A16 FA608UH-R7165 16" IPS 165Hz R7-260 16GB RAM 512GB SSD GeForce RTX5050 DLSS 4 w Menadżerze urządzeń mi tak wyskakuje próbowałam po instalować odpowiednie sterowniki ale nie działają albo nie chcą sie zainstalować [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Widzior Posted September 8, 2025 Report Posted September 8, 2025 No ładnie, 10 nieznanych urządzeń plus kontroler sieci, czyli pewnie WiFi, i się dziwisz, że ci nie działa? Jakim cudem taki "cudowny" system Win11 nie ma tylu sterowników? Ethernet widzę jest, to podłącz laptopa kablem do internetu i powinien sam pościągać resztę sterowników z WU, bo może być tak, że żeby działało WiFi, to musi wpierw zainstalować któryś z tych innych nieznanych urządzeń. A jak nie, to użyj jakiegoś programu do sterów. Ja używam IOBit'a i jestem zadowolony. A jak chcesz ręcznie sterowniki szukać, to szuka się po ID sprzętu. Tu masz przykład mojej karty WiFi Quote
FILAGOL Posted September 9, 2025 Report Posted September 9, 2025 Dzień Dobry, Polecam: Snappy Driver Installer Origin Najnowsza wersja 1.15.6 PL [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pozdrawia, brygada69 likes this Quote
zen888 Posted September 9, 2025 Report Posted September 9, 2025 17 godzin temu, EmilkaWin napisał(a): Nie wykrywa mi karty sieciowej (Wi-Fi) w Laptopie Laptop ASUS TUF Gaming A16 FA608UH-R7165 16" IPS 165Hz R7-260 16GB RAM 512GB SSD GeForce RTX5050 DLSS 4 w Menadżerze urządzeń mi tak wyskakuje próbowałam po instalować odpowiednie sterowniki ale nie działają albo nie chcą sie zainstalować Z tej strony ściągnij i zainstaluj najpierw sterownik AMD Chipset a po restarcie resztę: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts