harold88 Posted July 4 Report Posted July 4 Witam, posiadam laptop Dell Latitude 5480 Ram - 8gb dysk - 256 gb karta graficzna intel hd graphics 620 1gb i tak do tej pory mam zainstalowaną najnowsza oficjalną wersje win 11, ale tak denerwuje mnie duża ilośc procesów działających w tle. A także delikatne zmulenie systemu. [dodam,że używam win 11 od jego początku, i wcześniej wszystko śmigało, ale z biegiem czasu i aktualizacjami system zmulił, a nie widze przyczyny gdyż nie mam ani gier ani masy zaisntalowanych programów, a także wyłączony win update] Przymierzałem się do reinstalki, ale postanowiłem poradzić się tutaj na forum. Laptop głównie do użytku domowego. Czyli youtube czasami odtwarzanie jakiegoś filmu, no i pakiet biurowy office i notatnik jest niezbędny. Zależało mi by na win 11 jakieś odchudzonej wersji, ale także chciałbym mieć motyw ciemny ten standardowy, bo zwyczajnie jestem do niego przyzwyczajony. Proszę o propozycję i pozdrawiam Quote
wujenta Posted July 4 Report Posted July 4 9 godzin temu, harold88 napisał(a): Witam, posiadam laptop Dell Latitude 5480 Ram - 8gb dysk - 256 gb karta graficzna intel hd graphics 620 1gb Twój laptop z tego co się zorientowałem obsługuje do 32GB ramu. Zainwestuj chociaż 100 zł na 16GB i razem będziesz miał 24GB. Trochę pomoże + system wskazany przez Widziora i regularne, po aktualizacjach i instalacjach czyszczenie z menu narzędzia pod prawoklikiem na pulpicie. Quote
Recommended Posts